SUZANA MANČIĆ PREŽIVELA ATENTAT U autu sa bivšim suprugom za dlaku izbegla tragičnu sudbinu!

Detalji iz prošlosti koje je retko ko znao

Suzana Mančić
Suzana Mančić, Foto: Alo!/Marko Đoković

Suzana Mančić (62) jedna je od najpoznatijih tv lice na prostoru bivše Jugoslavije, a ono što je malo poznato jeste da je nju neko pokušao da ubije krajem 1990. godine u Osijeku. Ovo se desilo 28. novembra kada je nepoznata osoba ispalila dva hica na automobil, u kojem je Suzana bila sa tadašnjim suprugom Nebojšom Kunićem.

"Bio je to klasični atentat. Neko je pucao u naš automobil kad smo dolazili u Osijek, na sam Dan Republike, kada je Nebojša, moj suprug, prepodne otišao kod mehaničara, koji se nalazio nedaleko od grada u pravcu Vukovara. Oštećenja, dve povelike rupe na zadnjim vratima automobila s leve strane i na zadnjem levom točku su očigledna. Nebojša ih je primetio tek kad ih je automehaničar podigao na dizalicu. Pucanj niti udarac u kola nismo čuli ni ja ni Nebojša, verovatno zbog velike brzine. Da je to istina možete se uveriti i lično jer se metak zaglavio u vrata i s kakvom je silinom udario lepo se vidi, jer ih je vrhom probio i jednostavno ih zakovao, tako da je moj muž s naporom morao otvoriti", rekla je Suzana 1990. godine u razgovoru za "TV reviju"

"To samo ja znam kako mi je. Zbog svega što sam doživela nisam mogla da nastupim u Mostaru, ali, ipak sam smogla snage da pevam u Bileći, Trebinju i Neumu. Ja sam profesionalac, živim od ovog posla. Morala sam da stegnem srce i da nastavim da radim. Evo, noćas pevam do kasno u Neumu, a zatim, idemo za Beograd. U autu ću spavati, Nebojša će voziti gotovo šest stotina kilometara po kiši i snegu koji je tiokom noći pao u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Put je kao što se vidi dug, ali, verujem da će gledaoci imati prilike da me u osam sati vide u popularnoj emisiji 'TV budilnik'. O ovome svemu nisam nikom govorila, jednostavno želela sam da sve što pre zaboravim. Gledaoci u hotelima i sportskim dvoranama, gde sam nastupila, nisu mogli da osete šta se u meni kuva. Ja sam pevala, a htela sam da plačem", rekla je Suzana.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: vodolijax
  22/11/2018 - 23:16
  To su Štrumfovi hteli da se oslobode Gargamela.
 • Korisnik: glisa
  22/11/2018 - 20:21
  ko veruje veruje
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi