Suzana Mančić
Printscreen
Suzana Mančić

Printscreen

Suzana Mančić, Foto: Printscreen

Voditeljka je priznala da je potpisala predbračni ugovor i navela svoje razloge zbog kojih se odlučila na taj korak.

"Naš narod odvajkada govori: Čist račun, duga ljubav". Kada mladi ljudi stupaju u brak, nema potrebe da se potpisuju predbračni ugovori ako nisu Rokfeleri. Ali kada se venčavate u zrelim godinama, ostvareni i materijalno i profesionalno i porodično, jednostavnnije je kada se imovinsko stanje stavi na papir. Sada znamo šta je čije i to smo predočili svojoj deci. Zašto bi mene neko gledao popreko i računao šta ću ja uzeti njihovom tati? Meni ne treba ništa od Simeona, jer sam sve stekla sama", rekla je Suzana.

Ona je objasnila i ko je bio inicijator da se ugovor potpiše.

"Bio je to moj predlog jer sam shvatila da će tako biti lakše. On ima divne ćerke koje rastu, udaju se, zapošljavaju, rađaju decu, a ja sam već 17 godina uz njihovog oca. Imamo odličan odnos, ali primetila sam da ponekad u deličima sekundi deca pokazuju određeni strah.

Nakon svega, Suzana je progovorila i o tome kakav je Simeon muškarac i zašto je sa njim.

"Simeon mi imponuje, jer je vredan i obrazovan čovek i veliki profesionalac. Sećam se kada sam prvi put na početku naše veze slučajno prisustvovala telefonskom razgovoru tokom kog je dogovarao organizaciju jednog događaja. U tom trenutku sam shvatila šta znači profesionalizam i koliko smo ovde daleko od toga", istakla je Suzana.

Komentari (5)

mrka kapa

17.01.2018 19:25

Ona je spremna odavno samo još Grk da pristane.

Opet Ja

17.01.2018 20:28

Ja se skroz slažem sa ovim njenim mišljenjem oko predbračnog ugovora ali nešto sumnjam u njenu iskrenost! Prije mislim da ga ona mudro navodi i "prisiljava" na brak.Eto,kao,"šta više da odlažemo kad sam i predbračni potpisala"?! I Suzana je profesionalac (ali na ovom polju,ni na jednom drugom) nije samo Simica;)

gaga

17.01.2018 20:48

spremna nego sta. bila na orosavanje i podmladjivanje. jos je nevina ko moja baba roska.

posteno i pametno

18.01.2018 12:25

Da je zakonska obaveza podpisivanje dobrih i postenih predbracnih ugovora manje bi bilo sponzorusa, problema oko razvoda, crnih hronika i dece koja pate gledajuci i slusajuci rasprave i okrsaje roditelja.Ni Suzana nije Rokfeler ali sigurno ne bi dozvolila da neko ima pravo na bilo koji nacin na njenu imovinu, i ugrozi svoje cerke.Normalno, tako i Simica. Neka im je sa srecom!

cist racun

18.01.2018 12:33

Nadam se da ce se mladi ugledati na nesto pemtno na estradi, kao sto je podpisivanje postenog predbracnog ugovora. Brak je stabilniji, jer svako zna na cemu je, a u slucaju razvoda ima manje svadja i problema. Dobro svima, deci pogotovo! Najbolji temelj za mir u kuci!