EKSKLUZIVNO! ALO DOŠAO U POSED ŠOKANTNIH PORUKA Snežanu Đurišić VARA dečko ginekolog sa 27 godina mlađom devojkom?! Pevačica će ODLEPITI kada vidi šta je pisao

Vanja Milošević, izabranik Đurišićeve, udvarao se anonimnoj devojci preko društvenih mreža

Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Pevačica Snežana Đurišić već dve godine uživa u emotivnoj vezi sa doktorom Vanjom Miloševićem, koji, kako „Alo!“ saznaje, koristi svaku priliku da se udvara mladim i slobodnim devojkama preko društvenih mreža.

 

Naime, ekipa „Alo!“ došla je u posed poruka koje je doktor Milošević slao anonimnoj devojci, koja, kako saznajemo, ima 28 godina, a u kojima joj je delio komplimente i otvoreno joj se udvarao. Osim toga, Snežanin dečko je u prepisci s mladom devojkom negirao i da je u emotivnoj vezi sa pevačicom, ali joj je priznao da je razveden i da ima decu.

Vanja Milošević, prepiska
Vanja Milošević, prepiska, Foto: Alo!

- Slučajno mi je izašla tvoja fotografija na Fejsbuku, da li bih mogao da te čujem nakratko? - upitao je doktor devojku, a potom joj je poslao svoj broj mobilnog telefona. Međutim, dopisivanje je usledilo tek posle nekoliko sati, nakon što je doktorova simpatija videla poruku.

- Kako si? Imaš lepo i simpatično ime, a i kosa ti je super. Izgledaš mlado - odgovorila je devojka na doktorova udvaranja, a onda mu je poslala nekoliko fotografija.

Vanja Milošević, prepiska
Vanja Milošević, prepiska, Foto: Alo!

- Sve su ti fotografije lepe, a imaš i lepo prezime - odgovorio je doktor Milošević, aludirajući na to da on i anonimna devojka imaju isto prezime. Međutim, Snežanin dečko je tokom dopisivanja insistirao da ga devojka pozove na vajber, a ona je, s druge strane, nastavila da ga ispituje.

Vanja Milošević, prepiska
Vanja Milošević, prepiska, Foto: Alo!

- Vidim da na internetu piše da si u vezi s onom Snežanom. Nisi valjda? Dosta je starija od tebe, šta će ti ona - napisala mu je devojka, aludirajući na Snežanu Đurišić, a doktor Milošević je negirao da je u vezi s pevačicom.

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem
Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Ma, pusti novine, svašta pišu samo da se prodaju - slagao je Milošević da nije u vezi s pevačicom na čijem je koncertu u Centru „Sava“ bio pre samo nekoliko nedelja. Doktor Milošević je koncert povodom 50 godina karijere svoje izabranice pratio iz prvih redova, a kada se spektakl završio, Snežanin izabranik joj je poklonio 59 ruža, koje su joj uručene na bini.

Inače, doktora Miloševića su oduvek privlačile poznate dame, te osim sa Đurišićevom, mediji su ga povezivali s Goricom Popović, ali i s Ekstra Nenom. Kompletnu prepisku pogledajte u galeriji:

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi