Sloba Radanović
Alo!/ Nenad Vujanović
Sloba Radanović

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Otkad se razveo, pevač Slobodan Radanović živi pravim momačkim životom. Bio je s velikim brojem poznatih cica, a na njegovom spisku našle su se pevačice, starlete, manekenke, sve dok se nije pojavila izvesna Jelena, za koju se kasnije ispostavilo da je udata i da ima dete. No, Radanoviću to nije smetalo, pošto se zatreskao kao mladi tetreb!

PROČITAJTE JOŠ:

- Slobodan je poslednjih šest meseci u ozbiljnoj vezi s izvesnom Jelenom. Jednog dana, kada je njegovo društvo trebalo da se okupi u beogradskom restoranu, on je došao s njom i sve im je objasnio. Otkrio je da su se namerno krili kako bi videli da li će njihova veza opstati, ali imali su i još jedan razlog.

Naime, Radanovićeva devojka je udata i ima dete - ispričao je za VIP izvor koji je otkrio da su ga prijatelji savetovali da što pre raskine sa Jelenom jer mu takva veza nije potrebna.

- Kada se Radanović poverio drugarima da je njegova devojka udata i da se još nije razvela, svi su bili u šoku. Odmah su ga savetovali da raskine s njom jer mu nije potrebna udata žena koja ima dete. Sloba za raskid nije hteo ni da čuje jer se baš zaljubio, a Jelena mu je obećala da će što pre da se razvede. Međutim, problem je što njen suprug nije tu i ko zna kada će da se vrati jer već neko vreme živi u Španiji - navodi izvor i otkriva da pevaču uopšte ne smeta što ona nije razvedena.

Slobina devojka

Privatna arhiva

Slobina devojka, Foto: Privatna arhiva

- Iako su ga svi preklinjali da okonča vezu s udatom ženom, Sloba nije želeo nikoga da sluša. On svaki slobodan trenutak provodi s Jelenom, ali i s njenim detetom. Na početku veze ona je sama dolazila kod njega u stan, ali kako je njihova ljubav bila sve jača, Jelena je svog sina upoznala sa Slobom. Prvo mu je predstavila Slobu kao druga, a posle mu je saopštila da joj je Radanović ipak nešto više od prijatelja, što je maleni lako prihvatio. Posle priznanja sinu da ima dečka, Sloba i Jelena su prestali da se kriju. Išli su po beogradskim restoranima, šetali se gradom, a pre nekoliko dana išli su i u pozorište zajedno - kaže izvor za naš list i tvrdi da njen sin obožava Slobu kao i pevač njega i da mu sa svakog putovanja donese poklon.

- Slobi je Jelenin sin veoma brzo prirastao za srce i svaki put kada je išao na neki nastup, on bi ga iznenadio poklonom. Pošto su oni nerazdvojni i svuda idu zajedno, Jelena se poverila Slobinom drugu i rekla da ga njen sinčić obožava i da se pevač ponaša prema njemu kao da mu je tata - rekao je izvor za VIP.

Sloba Radanović

Dejan Briza/Alo!

 Foto: Dejan Briza/Alo!

Pesmu posvetio novoj devojci!

Sloba je poslednjih godinu dana puno snimao, a pesmu koja bi trebalo uskoro da izađe, tačnije duet sa Darom Bubamarom, posvetio je upravo devojci Jeleni. - Sloba se toliko zaljubio da je pesmu koju je radio sa Darom posvetio svojoj dragoj. Numera se zove „Nemoj mnogo da me voliš“, a tekst je radila Marina Tucaković. Kada je pevač pustio pesmu Jeleni, ona se oduševila tekstom i tada joj je Sloba rekao da je pisana za nju - kaže izvor.

NAJČITANIJE VESTI:

 BONUS VIDEO:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

Komentari (1)

Jana

13.11.2019 09:52

Uzivaj Slobo kralju,tvoj zivot tvoje odluke