Slađa Delibašić
Screenshoot Instagram
Slađa Delibašić

Screenshoot Instagram

Slađa Delibašić, Foto: Screenshoot Instagram

- Dobro sam, hvala Bogu. Ništa mi nije teško palo, mislim na ove zabrane zato što i pre svega ovoga nisam nešto izlazila. Retko gde idem, osoba sam koja ne voli nešto preterano da se eksponira, ne idem po kafićima, diskotekama zato što sam premorena od rada i tog noćnog života. Što se mene tiče, ja bih sve to do pet sati da radi i kraj - kaže Slađa kroz osmeh.

Važi za najzgodniju pevačicu na našoj estradi, a bez obzira na to što je u šestoj deceniji života na crtu ne mogu da joj stanu ni duplo mlađe koleginice. O njenom ljubavnom životu se mnogo spekuliše, a pevačica je otkrila kakav je njen trenutni emotivni status.

Vesna Đogani

E-stock/ Caslav Vukojicic

Vesna Đogani, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

- Nešto me je zamađijao sigurno što se ljubavi tiče (smeh). Imam jednog svog školskog prijatelja, slučajno smo se sreli nedavno. Viđamo se, odemo negde na ručak, pričamo o životu. Iskreno meni to prija jer je čovek koji je ispunjen i ostvaren. Imam samo mog najboljeg prijatelja i to mi je sasvim dovoljno - kaže Slađa i otkriva da li joj se udvaraju momci putem društvenih mreža:

- Ima ih uvek, većinom su to samo pohvale. Ipak ja nisam taj tip, ne volim telefon i sve me to zamara i poruke i ta napetost. Telefon me je stvarno umorio. Od marta imam svoj ritual, lepo mi je i tako sam mirna bez svih tih društvenih mreža i telefona, koji su mi bili najveći nemir - priznala je denserka.

- Nismo baš kao sestre, ali bile smo nekada. Sve je do čoveka i njegove duše, a dobro uvek pobeđuje sve. Ostvarena sam, zašto ne bih preko nečega prešla? Čujem dosta negativnih komentara i čujem dosta toga na račun te priče, ali ja živim svoj život. Ja ću da oprostim sve, a da li ću da zaboravim, to je samo u meni i do mene - kaže Slađa.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: