ISPAO IZ KAMIONA USRED KRIVINE! Sinovac Ljube Aličića pukom srećom ostao živ! Zadobio teške povrede!

Nezgoda u Šapcu...

Ljuba Aličić
Foto: Printscreen/Happy TV

U Šapcu je sakrivena istina o nedavnoj nesreći u kojoj je radnik JKP "Stari grad" Dejan Aličić (26), sinovac čuvenog pevača Ljube Aličića, samo pukom srećom ostao živ posle pada iz kabine "đubretarca".

Mladić je povredio rame, ruku i glavu, ali oseća se dobro i zahvaljujući mladosti i snazi nije doživeo težu povredu prilikom treska svom težinom na asfalt.

Kako piše ovaj portal, Dejan je u punoj brzini ispao iz vozačeve kabine kamiona jer se neispravna brava suvozačevih vrata otvorila na krivini.

"Rukovodioci iz JKP „Stari grad“ zataškali su ovu nesreću i prikazali da se desila na drugom mestu, ko bajagi prilikom pražnjenja kontejnera. Angažovali su i lokalnu policiju, kojoj su potureni svedoci-radnici sa unapred pripremljenom pričom! Naravno, njima i njihovom načelniku nije ni na kraj pameti bilo da provere celu priču i uđu u ovo javno komunalno preduzeće, u kome godinama vladaju strah, sila, tortura i bezakonje nad zaposlenima", piše "embargo.rs".

RENOVIRANJE PRED SVADBU! Ceca odlučila da promeni bitan detalj na svojoj kući nedelju dana pred veliko slavlje! (VIDEO)

Ljuba Aličić
Foto: printscreen

Možda bi ova priča i prošla ovako, da u javnost nije isplivalo ime i prezime povređenog radnika. Reč je o Dejanu Aličiću, sinu Osmana Aličića, rođenog brata čuvenog pevača Ljube Aličića! Njegov otac Osman radi u "Zelenilu", dok je njegov drugi rođeni stric Zoran takođe bio sa njim u kabini u trenutku nesreće. Niko od njih iz straha nije bio spreman da išta priča za medije. Srećom, u ovom javnom preduzeću postoje zaposleni koje ne mogu uplašiti niti zastrašiti otkazima.

BONUS VIDEO

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi