Severina
Instagram/printscreen
Severina

Instagram/printscreen

Severina, Foto: Instagram/printscreen

Severina će ove godine obradovati svoju publiku novim albumom, na kojem će se naći pesme koje opisuju kraj ljubavi sa Igorom Kojićem, o kojem domaća javnost bruji mesecima.

- Severina i Igor se mesecima nisu videli. Ona boravi u Zagrebu, gde snima nove pesme u koje je rešila da utka i nedaće iz svog privatnog života. Posvetila se muzici, i to joj sada najviše prija nakon burnih dešavanja u privatnom životu. Mimo problema sa Igorom, Severina je i dalje odvojena od sina Aleksandra, pa joj je posao jedina uteha - rekao je za Objektiva izvor blizak muzičkoj zvezdi, za koju se pisalo da je u vezi sa hrvatskim preduzetnikom Tomislavom Voštinićem, a sa svog Instagram profila odavno je sklonila prezime Kojić.

Šef projekta Filip Miletić, koji se na projektu potpisuje kao producent, kompozitor i tekstopisac. Iako su prethodne pesme radili u Beogradu, nove stvaraju u Zagrebu.

- Dobar mi je studio taj gde snimamo, prija mi atmosfera, ovaj put smo odlučili ovde u Zagrebu da snimamo.Tu sam već nekoliko meseci - kaže Miletić i otkriva da će biti biografskih pesama i da će neke opisivati ljubavne brodolome.

- Biće tekstova inspirisanih mojim životom, ali i njenim. Novina je ta da sam se na ovom albumu pojavio i kao tekstopisac, dosad sam bio samo kompozitor i producent. Biće interesantno. Ima dosta ljubavnih tekstova. Ima i onih o ljubavnom krahu, ali nije patetika neka - rekao je Filip.

- Ta nova Severina biće drugačija od svega što je dosad radila. U produkcijskom i pevačkom smislu publika će biti iznenađena. Bićemo malo moderniji, a opet sam se trudio da zadržimo staru Severinu, ono što nju krasi, zbog čega je i vole ljudi - poručio je stvaralac Severininih hitova.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: