Severina
Screenshoot Youtube
Severina

Screenshoot Youtube

Severina, Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica Severina Kojić na pres-konferenciji iznela je teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju.

Međutim, iz škole su poručili kako se suzdržavaju od komentara zbog dobrobiti deteta.

"Učiteljice Igoru nisu dale dete da ga preuzme iz škole već su sina zaključale i fizički zlostavljale. Dobijam preteće mejlove od svog bivšeg muža Milana, a učiteljice su sina vukle za ramena i stomak. Sin je hteo sa mojim suprugom Igorom da krene kući, ali nisu mu dale. To se dešava jer mi je otac deteta (Milan) rekao da će mi oduzeti sina. Milan je navodno platio kampanju Milanu Bandiću, a škola u kojoj se sve dogodilo je pod gradskom upravom. Osećam da je nešto trulo u Hrvatskoj", počela je svoje obraćanje na pres-konferenciji pevačica Severina Kojić (47) pred okupljenim novinarima.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako kaže pevačica, ove informacije je morala javno da podeli.

"Ja sam jedina majka koja ne sme na Instagramu da objavljuje fotke sina jer je moj bivši to rešio na sumnjive načine", tvrdi Severina.

Direktorka škole kaže da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti dece jer smatra da svako njihovo dete zaslužuje da ima spokojno, odnosno mirno detinjstvo. Inače, celi ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko starateljstva nad detetom. Ročište je zakazano za kraj novembra.

Severina, Igor Kojić

Printscreen Instagram

Severina, Igor Kojić, Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!