HAOS NA PINKU UŽIVO U JUTARNJEM! Seksolog Jovan Marić i Tijana Ajfon POSVAĐALI se ispred studija pa nastavili i pred KAMERAMA! Sve zbog PROSTITUCIJE i PEDOFILIJE

Skandal!

Tijana i Jovan
Tijana i Jovan, Foto: Screenshoot Youtube

Starleta Tijana Ajfon, učesnica rijalitija posvađala se sa seksologom Jovanom Marićem u Jutarnjem programu na televiziji Pink.

 

On nije mogao da dođe do reči i više puta da je prekinula uživo u emisiji, a njihova svađa krenula je još ispred studija.

Tijana i Jovan su sa voditeljima raspravljali o elitnoj prostituciji, koja ovih dana trese srpsku estradu posle hapšenja makroa Mihajla Maksimovića, koji je ugovarao poslove strarletama i pevačicama. Tijana Maksimović poznatija javnosti kao Tijana Ajfon nije dozvolila da je seksolog prekine dok je objašnjavala da ona nema veze sa celom temom.

"Mislim da je to sve rekla-kazala jer da je sve tako, svi bismo bili u zatvoru", počela je Tijana, a kada je Marić hteo nešto da kaže, prekinula ga je bez pardona.

 

"Izvinite, nemojte me prekidati", odbrusila je Ajfonka, a kad su je opomenuli da je baš oštra prema profesoru imala je obrazloženje:

"Zato što je on bio malo nekulturniji ispred studija, tako da nemam šta da pričam".

"Želim samo da pohvalim gospođu Dijana ili Tijana", krenuo je Marić, a onda je usledelo starletino objašnjenje:

"Nemojte da se pravite ludi, kada smo pili kafu", vikala je starleta.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon, Foto: Screenshoot Youtube

Tijana je zatim spomenula da je Marić doveo iz Nigerije devojku.

"Kako vi to objašnjavate što ste doveli devojku iz Nigerije?" pitala ga je, a na objašnjenje da je doveo da studira jer su kod nas bolji fakulteti.

"Što ste baš nju doveli? Vi ste isto njena mušterija, ne može to biti roditeljski, nego pedofilski", rekla je Tijana.

Jovan Marić
Jovan Marić, Foto: Screenshoot Youtube

"Da vas nešto naučim šta je pedofilija", rekao je Marić, ali ubrzo mu je Tijana odgovorila.

"Ne možete vi mene da naučite. Mene je više život naučio, nego ta vaša diploma koju vi imate. Više mogu da ispričam nego vi sa tom diplomom", dodala j Ajfonka.

 

"Posle ovakvih reči ja ću da zaćutim. Vi ne znate ni šta je pedofilija. Pedofilija je imati seksualne odnose sa osobama pre puberteta, to je 12. godina. Brka se da se kad je neko sa maloletnicom 14-15 godina, kaže pedofil. Ne! On zavodi maloletnice, a to je drugo krivično delo", rekao je Jovan Marić.

 

"Ne možete vi da diskutujete sa mnom. Znam ja šta je pedofilija", odbrusila je starleta.

"Nisam ja labilna osoba, znam ko sam, šta sam, meni ne treba ni psiholog, seksolog", dodala je.

"Vi ste dvoličan čovek, vi ovde govorite jedno, a drugo u životu", bila je uporna Tijana. Njihov sukob pogledajte u video prilozima:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi