POTPUNO NOVI ŽIRI Saša Popović od septembra uvodi ogromne promene! Evo kako će izgledati "Zvezde Granda"!

Pomak u revoluciji!

Saša Popović
Saša Popović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

U emisiji "Zvezde Granda Specijal" ove nedelje gostovali su Adil, Marija Šerifović, Ivan Milinković i Sandi Cenov. Publika je uživala i u premijerama novih pesama ne samo gostiju, već i Ane Bekute, Dragice Zlatić, Anida Ćušića, Mileta Kitića i bugarske zvezde Galene i drugih. OVDE pogledajte da li će Marija Šerifović napustiti "Zvezde Granda"!

 

Viki Miljković nasmejala je sve jer je takmičare pripremala na Kosmaju u prirodi, dok je Jelena Karleuša ponovo radila sa njima u muzičkom studiju OVDE. Gosti su odgovarali i na "vruća" novinarska pitanja, a Marija Šerifović je nasmejala sve odgovorom kad će da se ostavri kao majka.

Zvezde Granda
Zvezde Granda, Foto: Screenshot Youtube

"Kad napustim 'Zvezde Granda' onda ću biti majka. Želim da se ozbiljno posvetim tome, a ne da mi dete čuvaju babe i dede", rekla je Marija. Saša Popović je rekao kako onda mora još da sačeka jer ne prihvata da ode iz žirija. Direktor "Grand produkcije" otkrio je i kako će izgledati nova takmičarska sezona.

Marija Šerifović, Saša Popović
Marija Šerifović, Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"U novoj sezoni će ceo ex-yugoslovenski žiri biti protiv ovog žirija u studiju, a u centru pažnje su naravno kandidati. Videće kako će to izgledati u novoj sezoni", otkrio je ekskluzivno Saša Popović. Pogledajte OVDE koji deo emisije "Zvezde Granda" se nikada ne snima!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi