BROJE SITNO Roditelji Bogdane Ražnatović otkrili koliku sumu novca poklanjanju prvom unuku!

Široko!

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
Foto: E-stock/Stanislav Nedelja

Roditelji snajke Cece Ražnatović Bogdane Rodić, Danijela i Bogdan, rešili su da prvom unuku, koje bi trebalo da se rodi svakog trenutka, poklone 10.000 evra.

Tast i tašta Cecinog sina Veljka ražnatovića uplatiće detetu novac na račun, a ono će sumom, koja će će narasti zbog kamate, moći da raspolaže kad postane punoletan.

- Rodići su poznati po tome da su veoma vredni i pošteni i komšije iz Titela imaju samo reči hvale. Od jutra do mraka posvećeni su poslu, svakodnevno se bave farmom pilića i prodavanjem na pijaci. Njihov rad i trud se tokom godina isplatio, pa su uspeli da zarade novac koji pametno ulažu. Kada je Bogdana ostala u drugom stanju, dugo su razmišljali šta pokloniti bebi, budući da će kod Ražnatovića imati sve. Posle razgovora, došli su na ideju da je novac najbolje rešenje. Oni su presrećni što je prvo pa muško - otkriva dobro obavešten izvor.

Bogdanini roditelji
Foto: Dejan Birza

Bogdanina majka nije želela da otkriva šta spremaju pre nego što se beba rodi.

- Još je rano da pričamo o tome, a i takva stvar treba da ostane samo u porodici. Neka sve prođe kako treba, pa ćemo sve drugo lako - rekla je Bogdanina majka, a potom se nadovezao njen otac.

Bogdanini roditelji, Danijela i Bogdan Rodić
Foto: Alo.rs

- Ma, kad se rodi unuče, biće lom! Nećemo se trezniti (smeh). To ne možemo da dočekamo. Samo neka nam je živo i zdravo, i neka su nam ćerka i zet dobro. Kad je njima lepo, i nama svima je dobro - rekao je Bogdanin otac za medije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi