Srđan Dragojević
Alo!/ Rajko Ristić
Srđan Dragojević

Alo!/ Rajko Ristić

Srđan Dragojević, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Čini se da srpski režiser Srđan Dragojević u poslednjih nekoliko godina nema pametnija posla od toga da širi mržnju putem društvene mreže Tviter, a kada su mu dosadili predstavnici vlasti, prešao je na estradu.

Dragojević nije mogao čudom da se načudi zbog čega je pop zvezda Nataša Bekvalac toliko aktuelna u zemlji Srbiji, pa je bio šokiran činjenicom da je uspela da napuni „Štark arenu“. Navodno, on ne poznaje nikoga ko sluša Natine pesme, pa samim tim smatra da je i priča o muzičkoj zvezdi koja je okupila više od 20.000 fanova na jednom mestu suvišna.

Nataša Bekvalac

Alo.rs

Nataša Bekvalac, Foto: Alo.rs

Natašine fanove, koji nisu prećutali njegove negativne komentare, uporedio je sa glasačima Srpske napredne stranke, ali i glasačima pokojnog Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije i Socijalističke partije Srbije, koju je i sam nekada predstavljao.

Nataša Bekvalac

E-stock/ Caslav Vukojicic

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

- Diskusija o Nataši Bekvalac u „Areni“ nije mi mnogo zanimljiva. Osim što je toliko uzavrela, a ja nikada u životu nisam niti čuo neku njenu pesmu niti upoznao živo biće koje tu muziku sluša. Opet, u životu nisam upoznao osobu koja glasala za Srpsku naprednu stranku ili za Miloševića. Paralelna dimenzija - napisao je režiser na svom Tviter nalogu sramno zanemarivši činjenicu da je nekada i sam predstavljao Miloševićevu stranku.

Slobodan Milošević

Screenshoot RTS

Slobodan Milošević, Foto: Screenshoot RTS

Možda bi Dragojević mogao da se opravda da je prošlost u SPS-u zaboravio, da u toj stranci nije proveo sedam punih godina, sve do 2017, kada je od aktivnog i cenjenog poslanika postao oštar kritičar ne samo svoje bivše stranke već i svake druge.

Sudeći po tome da je na političkoj sceni zatvorio sva vrata, ne čudi što je već nekoliko dana posvećen komentarisanju ne samo Bekvačeve već i njenih fanova, koje naziva džiberima i svinjskim botovima.

- Nataša Bekvalac mi deluje kao simpa osoba, mada ja tu muziku ne znam, ali njeni fanovi - kao da su fanovi Baje Malog Knindže! Ozbiljna psihobrigada! Gde uleteh u taj džiberski ringišpil, neverovatni komentari i uvrede. Neviđeno zabavno. Estradni botovi i bot-fanovi? Nova, interesantna kategorija. Slična svinjskim SNS botovima po rečniku i obrazovanju, sa razlikom, zanimljivom, da su potpuno ludi - oštro je poručio Srđan, koji za sebe tvrdi da predstavlja pristojnu Srbiju koja se bori protiv necivilizovanog ponašanja društva.

- Bedno, smrdljivo govno bez dece, bez kučeta i mačeta, smrdljivi dupeuvlakač, odvratna smrdljiva slina - poručio je režiser jednom od korisnika Tvitera koji sa njim nije delio mišljenje, dok je drugom na pitanje da li se prodao nekoju novoj političkoj stranci odgovorio sledeće:

- Kome prodao, da ti je*em i oca i majku u pi*ku! Valja li ti ovaj odgovor, smradino smrdljiva.

Civilizovano, nema šta!

Komentari (1)

ceca

18.02.2020 11:17

Ne vredjaj te coveka,nije mu dobro...bolje da mu se pomogne s nekim psihijatrom...