Rasta
Printscreen / Youtube
Rasta

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

- Rasta je odlučio da po izlasku iz zatvora još glasnije i odlučnije zahteva od države da legalizuje marihuanu. Okupiće javne ličnosti koje će se uključiti u tu kampanju. Veruje da će njegova knjiga podići mnogo prašine u javnosti i da će privući pažnju medija, koji su mu neophodni da bi se o toj temi pričalo - kaže za Informer izvor blizak reperu.

Rasta

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

On dodaje da je Rasta besan što je u pritvoru i da mu je to još jedan motiv zbog kojeg želi javno da zagovara legalizaciju marihuane:

- Stefan smatra da je idiotski što leži iza rešetaka zbog "trave". On je svestan da je žestoko nagrabusio jer je uhvaćen sa velikom količinom marihuane. Zaprećana mu je kazna zatvora od tri do 10 godina. Želi da promeni sistem kako ljudi slični njemu ne bi robijali, kako on kaže, zbog gluposti.

Za 27 dana, koliko je Rasta u pritvoru, već je napisao više od sto stranica svoje ispovesti:

Stefan Đurić Rasta

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Stefan će u knjizi objasniti kada je i zbog čega počeo da puši marihuan. Opisaće kroz šta je sve prošao zbog hapšenja, koliko mu je teško palo odvajanje od ćerkice Tare, ali i zbog čega smatra da je glupo da "trava" bude zakonom zabranjena. Stalno govori cimerima da je alkohol štetniji od te "lake" droge. Pisaće i o svom druženju sa drugim robijašima, nesuglasicama do kojih dolazi u ćeliji, ali i svom emocionalnom stanju. Misli da će se knjiga prodati u ogromnom tiražu i da će uspeti da uzdrma srpsku javnost. Svestan je da će ga mnogi pljuvati i da će se podići pola zemlje protiv njega pod izgovorom da užasno utiče na klince koji ga masovno slušaju i slede, ali spreman je na borbu - završava naš sagovornik. Pored knjige, Rasta u pritvoru priprema i pesmu koja govori o zatvorskim danima.

ana

Ana Nikolić

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Ana Nikolić ne vodi ćerku Taru kod Raste u posetu. Bivši supružnici su se dogovorili da je za devojčicu najbolje da je ne izlažu takvom stresu, pa ona misli da je tata na putu.

Rasta i Ana se čuju kada on ima pravo na telefonski poziv, i tada razgovara i sa svojom naslednicom. Pevačica je svim srcem uz bivšeg muža i jedva čeka da on izađe na slobodu.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Alo!

Foto: Alo!

Rastin advokat Vuk Tufegdžić se nada da će reper u petak, kada mu ističe 30 dana pritvora, izaći iz Centralnog zatvora:

- Još nije podignuta optužnica, ali očekujem da će biti u narednim danima. Nadam se da će ga nakon toga pustiti da se brani sa slobode, iako sam svestan da postoji mogućnost da mu produže pritvor. Stefan je vrlo realan dečko i shvata situaciju, ima stav i drži se toga da nije prodavao drogu. Uostalom, nije moguće ni dokazati da jeste - kaže reperov advokat za Informer.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Joja

27.10.2020 13:55

Nije samo daces dase izboris sa legalizacijom vec ima da budes nagradjen,samo gledam nase sudove I pravosudje.

Trig

27.10.2020 15:25

Neka ostane tamo gde je sada,minimum 10 godina.Dosta je trovao decu po Srbiji....

Nada

27.10.2020 19:11

Duvaj ti duvaj ali daleko od nasih kuca !