Rada Manojlović, Milica Pavlović
Nenad Vujanović/Masanori Jošida/
Rada Manojlović

E-Stock/Kobra

Rada Manojlović, Foto: E-Stock/Kobra

Pevačica Rada Manojlović komentarom na račun nastupa Sanje Stanković pokrenula je novi estradni rat! Naime, Sanja se na „Zadrugoviziji“ predstavila pesmom „Baja Papaja“ Milice Pavlović, a između njene interpretacije i originala Rada uopšte nije primetila razliku.

PROČITAJTE JOŠ:

Rada Manojlović

Masanori Jošida/Alo!

 

- Nisam primetila razliku između originala i tebe - rekla je Rada bez pardona, a kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda.

Nakon toga, Manojlovićeva se dodatno ukanalila.

- Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila - dobar kombinezon šareni, medved... Potrudila se da skine spot „Baja Papaja“, mislila sam na to - nevešto se pravdala Rada.

Milica Pavlović

Alo!/Nenad Vujanović

Milica Pavlović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Mnoge je iznenadio ovakav komentar folk pevačice s obzirom na to da je Milica uvek podržavala Radu i često isticala da su njih dve u odličnim odnosima.

S druge strane Milica je za "Alo!" rekla:

- Nisam pomno gledala poslednju "Zadrugoviziju", jer sam u totalnom haosu poslednjih dana zbog projekta koji pripremam... Uspela sam samo da vidim Sanjin nastup na "jutjubu" i drago mi je da je odabrala pesmu “Baja Papaja”, jer je to pesma koja ima veoma simpatican tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala... Kada je reč o Radi, šta god da je rekla ja sam sigurna da nije bila zlonamerna i da je želela da mene “pecne”. Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama - rekla je Milica za "Alo!"