Ljuba Perućica
E Stock Mirko Rodić
Ljuba Perućica, Katarina Kolozeus

E-Stock/Mirko Rodić

Ljuba Perućica, Katarina Kolozeus, Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Pevač Ljuba Perućica, pre dva dana se oženio svojom izabranicom Katarinom Kolozeus.

Nakon crkvenog i građanskog venčanja, organizovana je glamurozna proslava na kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti. 

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, dan posle svadbe, supruga popularnog pevača je dobila pojedine maliciozne komentare na društvenim mrežama koji su je izveli iz takta, te se dan posle svadbenog veselja oglasila na Instagramu i objavila takozvani predbračni ugovor koji je zaključila s pevačem i poslala snažnu poruku dušebrižnicima.

Ljuba Perućica, Katarina Kolozeus

Printscreen

Ljuba Perućica, Katarina Kolozeus, Foto: Printscreen

- Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto ( i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)! Prema tome, sram da vas bude - napisala je Ljubina supruga, iz čijeg su privatnog života isplivali i do sada javnosti nepoznati detalji.

Međutim, sudeći po fotografiji na Instagramu, Katarina je već jednom bila verena za javnosti nepoznatog mladića sa kojim je tada bila u vezi, o čemu svedoči i fotografija iz oktobra 2015. godine na kojoj je rođendanska torta, ali i verenički prsten.

Iako je stare ljubavi ostavila daleko iza sebe, izgleda da Katarina i dalje čuva uspomenu na pređašnju veridbu zbog čega ovu fotografiju, iako je stupila u brak s Ljubom, nije obrisala sa svog naloga na Instagramu.

Objava Perućicine žene

printscreen

Objava Perućicine žene , Foto: printscreen

Katarina se ovim povodom nije javno oglašavala.

BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!