KARIJERU JE POČEO U FILMU EMIRA KUSTURICE Poznati GLUMAC završio u bolnici! Danas mora da bude hitno operisan!

U teškom je stanju.

Emir Hadžihafizbegović
Emir Hadžihafizbegović, Foto: printscreen

Poznati regionalni glumac Emir Hadžihafizbegović završio je u bolnici u Sarajevu i danas bi trebalo da bude operisan, javlja Dnevni avaz.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Progovorili roditelji povređene srpske manekenke! Otkrili ISTINU, evo kroz kakav PAKAO je Simona prošla zbog vijetnamskog MILIJARDERA!

Razlog zbog kojeg je glumac hospitalizovan nije poznat, kao ni o kakvoj se operaciji radi. Zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja do daljnjeg je otkazana predstava “Sjećaš li se Doli Bel” u kojoj je krajem oktobra trebao da nastupa u Budvi i Tivtu.

Emir je prije samo par dana bio na Sarajevo Film Festivalu te ničim nije ostavljao dojam da mu je zdravlje ugroženo. Hadžihafizbegović je ostvario više od 50 uloga na televiziji i filmu, a karijeru je počeo u filmu Emira Kusturice "Otac na službenom putu" iz 1985. godine.

TU SU NJEGOVE SLIKE, PLOČE, NAGRADE Kupci ponudili Sinanovoj ženi 100.000 EVRA za pevačevu kuću, evo šta je ona uradila!

Emir Hadžihafizbegović
Emir Hadžihafizbegović, Foto: printscreen

Tokom rata u Bosni, bio je u Armiji republike Bosne i Hercecovine, kao i u Hrvatskom vjeću obrane (HVO). Član je Stranke demokratske akcije (SDA).

 

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi