Simona Andrejić
facebook
 Simona Andrejić

facebook

Simona Andrejić, Foto: facebook

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) teško je povređena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53).

Naime, nakon nezgode koja se dogodila, ona je završila u invalidskim kolicima, prenosi američki dnevnik New York Post.

Kako piše ovaj list, manekenka se prilikom vožnje na žičari, na Čuovom luksuznom privatnom imanju u Vestčesteru, nadomak Njujorka, velikom brzinom udarila u drvo.

Od jačine udarca Simona se zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, navodi list na svom portalu PageSix.

Američki spasioci su utvrdili da je Simona Andrejić polomila karlicu na nekoliko mesta i da joj je hitno potrebno ušivanje ruke.

 Simona Andrejić

facebook

Simona Andrejić, Foto: facebook

Vjetnamski biznismen, Čin Ču je bivši direktor američke multinacionalne kompanije "Blackstone" koji sada vodi investicionu kompaniju CC kapital.

PROČITAJTE JOŠ:

Do nesrećnog slučaja došlo je 17. jula ove godine kada je Čin Ču pozvao svoje prijatelje i grupu foto-modela kako bi se družili.

Inače, Ču je razveden, otac dvoje dece, koji se sada zabavlja sa ruskom manekenkom. Do teške nesreće u kojoj je povređena Simona Andrejić došlo je pod zasad nepoznatim okolnostima prilikom brze vožnje na mini žičari.

Čin Ču

Screenshoot Youtube

Čin Ču, Foto: Screenshoot Youtube

Ču je, kako piše američki list, posle nesreći obećao Simoni da će se "pobrinuti za sve".

 Simona Andrejić

facebook

Simona Andrejić, Foto: facebook

Međutim, odnosi su zahladneli kada je milijarder Ču ponudio Simoni Andrejić nagodbu uz odštetu od nekoliko hiljada dolara mesečno tokom ove godine. Kada je Simona odbila, jer troškovi lečenja ovako teških povreda u Americi daleko prevazilaze tu sumu, Ču joj je navodno zapretio da će joj uskratiti i negu i hotel. Odmah nakon toga Simona se iselila iz hotela.

Kada su američki novinari pozvali milijardera radi komentara on je spustio slušalicu, a njegov advokat nije želeo da komentariše slučaj.

Srpska manekenka, koja je još u invaliskim kolicima, angažovala je advokate i sprema multimilionsku tužbu, tvrdi New York Post.

Najpoznatija plus sajz manekenka TRUDNA! Posle 9 godina braka stiže prinova! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 14.08.2019. 20:02 - 14.08.2019. 23:50 Sada će život biti lepši! Ešli Grejem , Foto: Profimedia Najpoznatija plus sajz manekenka na svetu, Ešli Grejem, će uskoro po prvi put postati mama.

- Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može da radi i u bolovima je. Trebalo bi da dobije nadoknadu u okviru zakona - izjavio je njen zastupnik Salvatore Straculo, poznati njujorški advokat za slavne ličnosti.

Manekenka Simona Andrejić je osvojila svet ušavši među top pet modela na prestižnom Elit model luk 2009. godine. Bila je zaštitno lice nove kolekcije planetarno poznatih sestara Olsen. Radila je brojne revije za brendove Guči, Kalvin Klajn i Dolče i Gabana.

Simona Andrejić

facebook

Simona Andrejić , Foto: facebook

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!