DEVEDESETIH JE BILA OMILJENA PEVAČICA Povukla sa estradne scene i više ne želi nikad da se vrati: Njene pesme se i dan danas slušaju

Prelomila!

Ceca Slavković
Ceca Slavković, Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica Ceca Slavković upamćena je kao zvezda sa "glasom koji ruši zidove". Snimila je dva albuma i odmah stekla popolarnost, ali je rešila da se povuče iz javnosti.

Neosporna je činjenica da su njene pesme obeležile devedesete godine, a pored muzičkog talenta upamćen je i njen osmeh. Gotovo svake subote Ceca je pevala u City Clubu na Pinku, a često je bila i gošća na velikim koncertima svojih kolega. Pojavila se i na Beoviziji sa duetskom pesmom ”Otrov u malim bočicama” koju je pevala sa Majom Nikolić.

Ceca Slavković
Ceca Slavković, Foto: Screenshoot Youtube

Ipak, Ceca je rešila da n odustane od javne karijere i povuče se sa scene iz nepoznatih razloga, ali je i dalje aktivna na klupskim svirkama.

"Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere", objasnila je Ceca svoju odluku.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi