Jelena Rozga
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Rozga

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Za državljanina Hrvatske koji živi u Nemačkoj traži se određivanje kazne od šest meseci, s rokom izručenja od dve godine i to zbog toga što se nametljivo ponašao prema pevačici. Kako stoji u optužnici, muškarac se tereti da je od 13. avgusta 2019. do početka septembra 2020. preko e-maila i raznih profila na Instagramu slao neprimerene poruke na Rozgin e-mail i Instagram.

U tim je porukama insistirao da se njih dvoje moraju da se druže, iskazujući joj veliku privrženost, a slao je i poruke u kojima je insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu te je otvoreno govorio da želi sa njom da ima intimne odnose.

Jelena Rozga

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Pevačica je odbila svaku komunikaciju sa njim, no on je nastavio i slao joj je svoje fotografije i fotografije sebe kako vozi svoj skupoceni automobil, te joj je nudio da ide u određene splitske prodavnice u kojima je on ostavio poklone kupljene specijalno za nju.

Sredinom avgusta ove godine pojavio se na kućnim vratima pevačice, više puta je zvonio u nadi da će mu otvoriti, a kako bi joj pokazao da misli ozbiljno, fotografisao se ispred ulaza u njenu zgradu i to da se vidi njeno ime, te joj slao te fotografije. Nastavio je i u sledećim danima da šalje bezbroj poruka u kojima je uporno naglašavao da želi sa njom da ima blisku vezu i intimni kontakt.

Kad je krajem avgusta ove godine video da je ona na Instagramu objavila fotografiju sa Peristila gde je bila sa društvom, najavio joj je u porukama da će doći, što je i napravio te joj se obratio.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Oct 19, 2020 at 10:00am PDT

Potvrdio je sve navode iz kaznene prijave te je rekao da sad zna i vidi da pevačica sa njim ne želi kontakt. Rekao je i da je očito imao pogrešno mišljenje, te je spreman da prestane ovako da se ponaša.

Ako Opštinski sud prihvati kazneni nalog ODO-a i ako se okrivljeni ne bude žalio na njega, tada će postati pravosnažna predložena kazna. Ako, pak, on bude prigovarao na kazneni nalog, tada će ići na suđenje te u tom slučaju ODO traži da ga sud kazni sa osam meseci zatvora, uz rok od tri godine, piše "Slobodna Dalmacija".

PROČITAJTE JOŠ: