Filip Krajinović u našoj redakciji
Alo! Masanori Jošida
Filip Krajinović u našoj redakciji

Alo! Masanori Jošida

Filip Krajinović u našoj redakciji, Foto: Alo! Masanori Jošida

Mladi teniser, baš kao i njegove kolege Novak Đoković i Dušan Lajović, živi u luksuznom novobeogradskom naselju, u još luksuznijem stanu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njegovu zgradu smo lako našli, budući da su sve komšije iz bloka znale da nam pokažu njegov ulaz. Ali ne samo to, rado su o njemu i govorili. Nisu, doduše, bili voljni da se fotografišu, ali to je manje važno.

Prodavačica: Kupuje vodu i voće

Prodavačica iz radnje u centru bloka kaže da kada god je Filip u Srbiji i u svom stanu, namernicama se snabdeva baš tu. Najčešće, kako kaže, pazari flaširanu vodu i voće, mada kupuje i druge stvari. - Kupi ponekad i bocu vina, piva, ali najčešće ipak bira zdravu hranu, voće i povrće - rekli su za „Alo!“ u prodavnici u bloku.

 

- Fića je divan mladić i divno je vaspitan. Uvek je kulturan i ljubazan i svima kaže „dobar dan“ ili „dobro veče“. Vidi se da je iz divne porodice - kaže komšinica koja živi u ulazu do njegovog. Iako ga, kako kaže, nikada nije upoznala, pozdravi ga kada god ga sretne i on joj odgovori.

- Kada je neko javna ličnost i stalno ga gledate na TV-u ili u novinama, doživljavate ga kao nekog svog, pa kad ga vidite kao da ste sreli nekoga koga poznajete čitav život. Na sreću, on ume to da prepozna i svestan je da ga ljudi vole. Pogotovo njegove komšije - kaže gospođa Marija.

Zgrada Filipa Krajinovića

M.Josida

Zgrada Filipa Krajinovića, Foto: M.Josida

I u obližnjim kafićima i restoranima svi lepo govore o Filipu. Kako kažu, srećni su kad svrati jer uvek donese dobro raspoloženje i još bolji bakšiš.

Filip: Imam sjajan komšiluk

Kada smo mladom teniseru predočili kako ga njegov komšiluk vidi, te kako ga svi vole i hvale, nije krio zadovoljstvo zbog lepih reči. - Imam najbolji komšiluk na svetu. Svi su divni i srećan sam u kraju u kojem živim. Tačno je da odem kod Saleta u restoran i kod Duće u kafić, imam sjajno društvo i uživam u svom kraju - kaže Filip Krajinović za „Alo!“.

- Fića često dolazi kod nas. Nekad samo popije kafu i limunadu, a najčešće dođe na ručak ili večeru. Uvek je odlično raspoložen, nasmejan, šali se sa svima nama jer nas već odlično poznaje - rekao je za „Alo!“ Dušan, konobar u restoranu čiji je vlasnik Saša Kovačević.

Krajinović je rado viđen gost i u kafiću tenisera Dušana Lajovića. Rekoše nam da često svraća, prelista novine, popije piće i ode da vozi električni trotinet.

- Fića je sjajan momak. U nekim momentima je kao dete. Mada, uzevši u obzir njegove godine, i jeste dete. Trenutno je okupiran vožnjom električnog trotineta, pa svuda ide njime. Prava je atrakcija - kažu za „Alo!“ u Lajovićevom kafiću. 

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!