insta
Printscreen
insta

Printscreen

Foto: Printscreen

Propisane mere tokom pandemije korona virusa uticale su na poznate ličnosti i njihove partnere.

Neki su još više zbližili, neki se ponekad i posvađaju, a bilo je i onih koji su raskinuli.

Milica Todorović, Petar Strugar

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Prvi raskid koji je potresao javno scenu bio je raskid Milice Todorović i Petra Strugara. Razlog za njihov raskid, navodno, je bila udaljenost, jer je Petar ostao u Beogradu, dok je Milica otputovala u rodni Kruševac.

Nekoliko dana nakon Petra Strugara i njegov kolega je napravio pauzu u vezi. Vuk Kostić i Ana Mihajlovski nisu više zajedno. A razlog je... šta? Udaljenost. Naime, njih dvoje su razdvojeni otkako je proglašeno vanredno stanje u zemlji, Vuk je u izolaciji, dok je Ana u svom stanu sa decom i upravo je to bio razlog da svoju vezu stave na pauzu.

Marina i Darko

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Darko Lazić nameravao je da se oženi sa verenicom Marinkom Gagić u maju, kada je planirao da ogranizuje i krštenje i prvi rođendan sinu Alekseju. Ipak, morali su da otkažu svoje planove. Kako će to uticati na njihovu vezu nije poznato, ali da se Darko nije promenio ni u izolaciji i da i dalje krši propise, pokazao je nedavno kada su ga priveli jer je tokom policijskog časa bio na ulici.

Ipak, bilo je i lepših stvari.

Nadežda Biljić, Toma Panić

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Bivši rijaliti učesnici postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Longo. Nadežda se porodila pre vremena, pa je beba zadržana u bolnici, ali par nije krio sreću što su porodicu uvećali za još jednog člana i jedva čekaju dan kada će sina dovesti u dom.

Luka Jović i Sofija Milošević

Luka Jović i Sofija Milošević

AP/Francisco Seco

Foto: AP/Francisco Seco