Severina i Milan Popović
Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo
Severina i Milan Popović

Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

Severina i Milan Popović, Foto: Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

A evo zašto su se opet posvadjali.

"Milan je napisao Severini da je odveo dete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vreme i konstatovao da mu ona nije javila vreme kada je malenom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog mejla Severina je na Popovićev račun iznela salvu uvreda. U pitanju su gnusne izjave, koje su neprimerene jednoj majci maloletnog deteta", kaže izvor i otkriva sadržaj mejla koji je Kojićeva poslala Popoviću.

PROČITAJTE JOŠ:

Mi vam mejl prenosimo u celosti.

"Ti nisi zdrav, moraš na lečenje, nije ti dobro, nevoljeno si dete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Od mog sina želiš da napraviš bolesnika. Milane, ti si lud i manit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsednut si sa mnom, želiš da me vidiš po svaku cenu, pa makar to bilo i na sudu. Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Jednostavno, ti si mali bednik, nula od čoveka. Rado bih te nalemala po tim go*narskim kostima. Takve bednike koji to rade ženi i detetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe, i zagađuješ ovaj svet. Ti si biće koje se nije razvilo u čoveka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko voleo, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gneva i besa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj greh. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače", tvrdi izvor da je napisala Severina ocu svoga deteta.

Severina Kojić

Screenshoot Instagram

Severina Kojić, Foto: Screenshoot Instagram

Iako je na račun oca svog deteta iznela gnusne uvrede, Severina je u mejlu koji je poslala Popoviću pohvalila samu sebe, tvrdeći da je mali Aleksandar uspešan dečak, isključivo zbog nje, otkriva izvor Sveta.

"Kažu učiteljice da je Aleksandar omiljen u razredu. To je moja zasluga i odgajaću ga da nikada ne postane đubre kao što si ti. Aleksandra sam zaštitila od tvog crnila. Za njega sam spremna da umrem i ponovo oživim. Ti si spreman da zaludiš dete samo da bi meni napakostio, a Aleksandar će odrasti i shvatiće ko mu je tata. Za mamu već zna. Ja sam njegov heroj, njegova najveća ljubav, oslonac njegovog prvog uzdisaja i uvek sam tu za njega", napisala je Severina.

Komentari (6)

Ivan

09.11.2018 13:47

Sta ce mali Aleksandar kad sazna ko mu je majka, to je vec pitanje?

Seka

09.11.2018 14:00

Pitam se ja onako neobavezno sta je pogresno napisala? Zna se da DECA pripadaju majci na odgajanje, all eto ona IMA taj sexi film pa je on dodeljen njemu na staranje! Tuga sto DECA moraju trpeti kada se roditelji vise ne vole ili pak mrze kao sto je u ovom slucaju obostrana mrznja i osveta u pitanju!

boba

09.11.2018 15:25

E moj Milane od toliko lepih devojaka gde nadje tu opajdaru.Lep si i koliko sam cula veoma human covek mogao si da biras.Dali si se nekada zapitao od tolikih njenih ljubavnika nikome nije rodila dete nego bas Tebi.Ne mislim nista lose neka Tvoje zlato bude ziv i zdrav i neka bude dobar na svog oca.

ja

09.11.2018 16:13

kakva jadnica mogu da zamislim kako vaspitava dete verovatno mu pusta da gleda pornice sto je mama snimila

sve

09.11.2018 19:12

Dzaba joj slava i pare i lepota i popularnost i sve drugo, kad u duši nema mir i spokoj. Bolje da nema ništa od toga, a da je zadovoljna i mirna.

x

09.11.2018 22:14

Kad dete vidi njen video snimak onda je treba pitati da li je i dalje ona njegov heroj.