Anastasija Ražnatović
e-stock
Anastasija Ražnatović

E-Stock

Foto: E-Stock

Naime, kako je poznati astrolog otkrio za VIP magazin, Cecina ćerka nema nameru da se, po ugledu na starijeg brata Veljka, rano uda, a potencijalni brak joj stoji tek za četiri godine.

- Anastasija je emotivni Blizanac u horoskopu, ali onaj koji se u životu oslanja isključivo na emociju, intuiciju, umetnost... Ona u naredne četiri godine neće ni razmišljati o udaji, a ni u horoskopu joj to ne stoji - kaže Dušan Veličković za VIP. On objašnjava da bi Anastasija mogla da raskine vezu s Novosađaninom Đorđem naredne godine i da svoju patnju pretvori u blistavu karijeru.

- Anastasija će bol zbog raskida okrenuti u svoju korist jer će početi da piše tekstove, a te pesme će biti kruna njene karijere. Postaće kantautorka i po popularnosti će nadmašiti svoju majku Cecu. Njoj u horoskopu stoji da će biti veća zvezda od svoje majke jer je i u prošlom životu bila umetnica - tvrdi Veličković.

Anastasija Ražnatović

Screenshot Instagram

 Foto: Screenshot Instagram

Kako kaže, Anastasija će kroz život ići samo srcem jer je njena intuicija nepogrešiva.

- Ona ima Jupitera u Ribama, a to znači da je u pitanju čestita i časna osoba, divna dama, dobar prijatelj. I ona i njena majka rođene su u istom horoskopskom znaku, ali ne u istoj dekadi, što znači da se suštinski dosta razlikuju. Dok Ceca može da bude i odličan menadžer, i umetnik, i producent, Tasa je samo umetnica - kaže Veličković.
Astrolog tvrdi da joj je u zvezdama zapisana inostrana karijera, od koje neće moći da pobegne. 

- Anastasija će uspeti da izađe iz senke svoje majke. Upoznaće jednog producenta na Kipru i on će joj puno pomoći, a moguća je i emotivna veza sa njim - kaže Dušan Veličković za VIP.

Dušan Veličković

printscreen

Foto: printscreen

On dodaje da je emotivna patnja naredne godine kod Anastasije neizbežna, ali da to ne treba da je brine.

- Kada bude počela da pati, počeće da piše najemotivnije tekstove. Najkreativnija će biti u tom periodu, pa će joj karijera biti na samom vrhuncu. Njen horoskop je prelep, čeka je blistava budućnost. Sa godinama će biti sve lepša i uspešnija, ali i voljenija. Neka ne očajava zbog kraha trenutne veze koji je neminovan, zato što je očekuje puno lepša veza u budućnosti. Brak joj neće pobeći, ali u naredne četiri godine neka ga ne očekuje - zaključuje astrolog Dušan Veličković za VIP.