Mac
Promo
Mac

Promo

Foto: Promo

Najveća i najznačajnija regionalna muzička dodela nagrada Music Awards Ceremony održava se večeras u "Štark" areni pod nazivom MAC 2020, a prenos uživo možete pratiti na televiziji Pink. Mnoge zvezdep očele su da dolaze a jednaje posebno oduševila publiku.

Nataša Bekvalac oduševila svojim stajlingom!

- Kristina i Hana su se poprilično potrudile - rekla je pevačica za svoj stajling.

Nataša Bekvalac

Printscreen

Foto: Printscreen

- Moram da se pohvalim i da kažem da smo mi skoro sve prodali, mnogo sam ponosna, ja sam strašno verovala u svoju publiku i u ljubav koju ćemo da donesemo! Verujem u ljubav i vrištim za njom - rekla je Bekvalčeva o svom predstojećem koncertu.

Nikolina Pišek pitala je Natašu Bekvalac da li je često dobijala nagrade:

Nataša Bekvalac

Printscreen

Foto: Printscreen

- Nisam dobijala neke posebne nagrade, ali mi to nije preterano bitno.

Sa druge strane neki se i nisu baš pohvalili svojim stajlingom. Naime, u pitanju je grupa The Frajle.

One su stigle na crveni tepih u 19:48. Pogledajte kako su izgledale:

Zadruga

Printscreen

 Foto: Printscreen

Na TV Pink ćete moći uživo da pratite nastupe neke od najvećih regionalnih muzičkih zvezda poput Jelene Rozge, Senide, Bube i Jale, Nine Badrić, Kaliopi, preko Tončija Huljića, Nevene Božović, S.A.R.S.-a, Balkanopolisa, Magnifica, do sastava WhoSee, Sare Jo, Olivera Mandića, Aleksandre Radović, i specijalnog zajedničkog nastupa 11 rap i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem. Kroz ovu specijalnu noć vodiće vas poznata TV lica Nikolina Pišek, Tamara Paunović i Boško Jakovljević dok će centralnu ceremoniju od 21 čas voditi Galeb Nikačević iz Srbije, Tamara Todevska iz Makedonije i Ana Radišić iz Hrvatske.