Zoi
Miloš Nadaždin
Zoi Bekvalac

Miloš Nadaždin

Zoi Bekvalac, Foto: Miloš Nadaždin

Sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac Zoi krenula je putem svoje tetke, pa je nakon uspeha prve pesme „Evo“ snimila još jednu, koja nosi naziv „Zovi“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kada sam objavila prvu pesmu, mislila sam da će je poslušati moji prijatelji i podeliti je na društvenim mrežama iz sažaljenja, pa me je onda iznenadilo kada su počeli da mi stižu snimci ne samo ljudi iz cele Srbije nego i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije kako pevaju moju pesmu u kolima ili kod kuće. Upravo zbog toga sam prezadovoljna uspehom prve pesme jer nemam sa čim drugim da je uporedim, a od druge ne očekujem apsolutno ništa da se ne bih razočarala. Ipak, slagala bih kada bih rekla da se negde potajno ne nadam najboljem - rekla je Zoi za „Alo!“.

Zoi

Screenshoot Instagram

Zoi, Foto: Screenshoot Instagram

Kako njena nova pesma govori o muškarcu koji je proganja na društvenim mrežama i putem telefona, Zoi nam je otkrila da li to ima veze sa njenim privatnim životom.

- Pa, to je nešto što se ljudima dešava na dnevnoj bazi, tako da nije plod fikcije. Dešavalo se to i meni, ali trenutno me niko ne uznemirava na taj način - rekla je ona i dodala:

Ovo je bivši muž Mire Škorić sa kojim ima ćerku Milicu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 20.10.2019. 13:50 Osvanula fotka sa venčanja! Mira Škorić , Foto: Vladimir Marković Pevačica Mira Škorić retko eksponira svoj privatni život u javnosti, te se trudi da sve sačuva u svoja četiri zida. Naime, pevačica jedino ističe da je ponosna na svoju naslednicu Milicu, ko­ja je uspe­šni stu­dent me­di­ci­ne.

 

- U suštini, ne podnosim muškarce, što je i poruka mog spota (smeh).

BONUS VIDEO:

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!