Nataša Bekvalac
printscreen
Nataša Bekvalac

Alo!

Foto: Alo!

Lepa pevačica Nataša Bekvalac se prisetila događaja iz prošlosti, pa otkrila jedan od najvećih stresova koji je doživela.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, panonska barbika se osvrnula na to što je, za potrebe spota za numeru "Muško više ne mogu", koju je snimila u duetu sa Eminom Jahović, morala da pokaže i glumačke sposobnosti, te je, u intervjuu za Story, isrpičala:

- Već sam nekoliko puta pričala o tome da mi je jedan od najvećih stresova kao veoma mladoj devojci bio kada sam odbijena na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu.

Nataša Bekvalac

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

- Tada sam mislila da mi se srušio ceo svet, ali vrlo brzo sam shvatila da Bog ima bolje planove za mene. Počela sam da se bavim muzikom koja mi je istovremeno otvorila i vrata glume. Tako često svoju drugu ljubav koristim u spotovima - dodala je Nataša, a potom se osvrnula na to što Emina i ona u novom spotu ubijaju trojicu muškaraca.

- Nije mi bilo teško da se "ubacim" u kožu povređene žene, koju je povređeno srce navelo da počini zločin. Bilo je dosta emotivnih momenata za obe, mada je na prvom mestu bilo zabavno.

BONUS VIDEO

"OD OVOGA NE MOŽE BOLJE!" Pogledajte šta su nam poznati poželeli za 12. rođendan!