Breskvica
printscreen/instagram

Trenutno najpopularnija tinejdž pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica ne prestaje da privlači pažnju medija, ali i fanova sa društvenih mreža.

Nakon što je raskinula ljubavnu romansu sa popularnim pevačem i tekstopiscem Mihailom Veruovićem poznatijim kao Voyage, svi se pitaju šta, odnosno ko je pravi razlog za njihov ljubavni krah.

Njih dvoje se do sad nisu zvanično oglašavali na tu temu, jedino putem storija na jednoj društvenoj platformi. To je dodatno zaintrigiralo njihove fanove koji su pokušali da čitaju "između redova", šta je bivši ljubavni par hteo da poruči.

Vojaževi fanovi povezali su Breskvicu sa mladim reperom Brzi Grzi nakon sporne slike na njegovom profilu gde se navodno video njen kaput. Ipak, istina je izgleda malo drugačija.

Kako Kurir navodi, nije u pitanju reper, već popularni fudbaler Partizana Filip Stevanović koji je pre par meseci potpisao ugovor za engleskog giganta Mančester siti.

Njih dvoje su se, kako tvrdi izvor Kurira, upoznali preko zajedničkog prijatelja. Breskvica i fudbaler viđeni su u jednom popularnom prestoničkom lokalu i kako tvrdi naš izvor, nisu skidali osmeh sa lica.

Ovu informaciju javnosti par još zvanično nije potvrdio, ali naš izvor javlja kako će to uskoro da se dogodi.