Marina Visković
printscreen/Youtube
Marina Visković

printscreen/Youtube

Marina Visković, Foto: printscreen/Youtube

Pevačica Marina Visković otkrila je da je njena nova pesma "Bulevari" autobiografska, kao i da trenutno nema sreće u ljubavi. Kako kaže, s obzirom na to da nema socijalni život, njoj se niko i ne udvara.

- Pravo u studio sam došla iz parka, prija mi da šetam sa svojim psom. Ovo su malo crni bulevari. Pesma je baladična, ne mogu da hvalim svoju pesmu, ponosna sam na nju. Zahvalila bih se Bokiju Vasiću, on će raditi album. Malo je depresivna pesma, opisuje moje trenutno stanje. Izašle su i "Ljubi me tu" i "Napolje". Volela bih da u tom smeru nastavim, imam jednu prelepu brzu pesmu u koju verujem. Trudim se da ne odustajem od muzike, muzika je lek, situacija je takva kakva je - rekla je pevačica za "Kurir".

Pevačica je otkrila i kako provodi vreme tokom pandemije.

- Nosila sam trenerke, ne znam da li mogu u štiklama da hodam. I sada sam u patikama, prvi put u emisiji. Hoću da se posvetim treningu, uživanju. Imam i moj brend koji se razvija u nekom smeru. Te haljine su ekstravagantne, a specijalnih prilika više nema. Neću odustati od toga - rekla je Marina.

Marina Visković

printscreen/Youtube

Marina Visković, Foto: printscreen/Youtube

Marina Visković nakon raskida veze koja je trajala 10 godina ponovo je slobodna devojka, a evo šta kaže na temu udvarača:

- Nemamo socijalni život, pa i nema ko da mi se udvara. Nude muškarci svašta, ja nisam tip koji voli da flertuje, potpuno sam nezainteresovana. Na Instagramu ne doživljavam to kao ozbiljno udvaranje, meni ta platforma služi za komunikaciju sa fanovima. Ne mogu da pričam o intimnim stvarima, nisam fokusirana na to. Bavim se samo sobom i svojim poslom, šta će se dalje dešavati, ne znam. Ne želim da pričam o privatnom životu - završava ona.

PROČITAJTE JOŠ: