IMA SE, MOŽE SE! Marija Šerifović za STAN izdvojila 200.000 evra, pašćete sa stolice kada VIDITE koliko je uložila u RENOVIRANJE

Ne štedi!

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Marija Šerifović uživa u svom stanu na Novom Beogradu, za koji je izdvojila 200.000 evra, a sada je odlučila i da uloži 30.000 evra u njegovo renoviranje.

 

Pevačica je akcenat bacila na promenu nameštaja u svom domu.

- Nakon što je završila sa "Zvezdama Granda" Marija se posvetila sređivanju stana. Ona je želela da promeni nameštaj, a odlučila se za poseban stil vrlo modernog dizajna. Naravno da nije reč o jeftinim komadima nameštaja, a uz to je stavljala vrlo skupe tapete koje je uklopila sa draperijama u dnevnoj sobi. Sve to je koštalo oko 30.000 evra - otkriva izvor "Kurira" koji je blizak pevačici.

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR! Dušica Jakovljević u zavojima! Voditeljka doživela nezgodu! 

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Marija je jedna od najplaćenijih estradnih zvezda, angažovana je na nekoliko projekata, a održala je i mnogo koncerata u poslednje vreme. Njeni nastupi su prepuni, pa je i logično da može da odvoji veću sumu novca za sređivanje stana.

"UMREĆE AKO NE ODE KOD PRAVOG LEKARA!" Bio je BRUTALAN FRAJER i sve žene su kidale na njega! Zbog opake bolesti danas izgleda ZASTRAŠUJUĆE! 

Poznato je, inače, da Marija najviše novca ulaže u nekretnine, a ovaj u koji se uselila nalazi se na jednoj od boljih lokacija na Novom Beogradu. U njenom komšiluku je Nikola Rokvić, ali za nju je svakako najvažnije to što je u blizini stan njene majke Verice.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi