Marija Šerifović
Screenshoot Youtube
Marija Šerifović

Screenshoot Youtube

Marija Šerifović, Foto: Screenshoot Youtube

Takmičar Elvin Kadrić nije oduševio Jelenu Karleušu, Mariju Šerifović i ostale članove žirija svojim pevanjem. Od od njih nije dobio glas, a posebno mu se zamerila Marija.

- Jako je pokvario svoje pevanje u odnosu na pretprošlu godinu verovatno što nije imao ko da mu da adekvatan savet šta da radi sa svojim vokalom - rekla je Marija Elvinu. Kandidat je dobio šansu da otpeva još jednu pesmu, ali bilo je uzalud.

Elvin Kadrić

Screenshoot Youtube

Elvin Kadrić, Foto: Screenshoot Youtube

- Izveo si pesmu kao da si na elektrošokovima, izuzetno neprijatna stvar - rekla mu je Šerifovićeva. Tada se u komentarisanje umešala i Jelena Karleuša.

- Tvoj govor tela nama govori da imaš veoma negativan stav, zid ispred sebe, negativno nam deluješ. Gledaju te milioni, a ti deluješ kao jedan nadrndani vampir - rekla pevačica Elvinu. Momak je rekao da je fantastično pevao.

- Ja sam pre dve godine ovde bio, meni je Marija rekla da se javim i da će mi pomoći, zvao sam i niko mi se nije javio - rekao je Elvin

Jelena Karleuša

Screenshoot Youtube

Jelena Karleuša, Foto: Screenshoot Youtube

- Ti da si želeo da nađeš način da me nešto pitaš, lepo pozoveš organizatore emisije, taj neko kaže hoće li ili neće - rekla mu je Marija. Elvin je bio u čudu što nije dobio nijedan glas i dodao je da peva po dikotekama gde pravi sjajnu atmosferu.

- Verujte da sam imao više naroda nego vi. Samo što vi uzimate veću cifru - rekao je Elvin. Marija je posle ove izjave odlepila.

- Ti si sada bezobrazan i nekulturan. Ja sada kažem da je ovo bezobrazno i nekulturno. Ovog trenutka ovaj kandidat može da se pokloni i da se okrene. Hajde, odmah. Ovakve diskusije se neće voditi ni sa kim od nas, da li si to ti (Jelena Karleuša) ili neko drugi. To je nekultura i nepoštovanje. Doviđenja, odmah - bila je oštra Marija.

- Kadro, možeš da ideš - rekao je Saša Popović Elvinu.

Nastup Elvina Kadrića i raspravu sa žirijem možete pogledati od 24 minuta:

 

 

 

Komentari (3)

nedjo

25.12.2017 00:07

ovaj žiri je primitivan

kiro

25.12.2017 01:42

Ziri nekad preteruje al ovog puta su u pravu.Decko nema pojma sa pevanjem.Mene su bolele usi dok sam ga slusao.U pravu su.Ovo je vise tezgarosko pevanje nego za takmicenje.Momak je umislio da je Toma Zdravkovic ali peva jako lose.

nedjo

25.12.2017 14:12

@kiro - žiri često preteruje i prave cirkus od svega,zato i ne gledam više ovo