Đus sa sinom
instagram
Đus sa sinom

instagram

Đus sa sinom, Foto: instagram

Međutim, to je za naš list rekao na vrlo čudan način. Dok bi neki roditelji o sinovima pričali kao o prinčevima, Đus svog jedinca hvali upoređujući ga sa životinjama.

- Što se mog klinca tiče, on je najjači. Mali je najbolje leglo ove godine, mali je brutalan, zastrašuje me iz dana u dan koliko je inteligentan - kaže on.

Kada je postao otac, Đus se povukao sa estradne scene. Nekada je gotovo svakodnevno bio prisutan na njoj, a onda je potpuno nestao.

- Desilo se to da su me posle mojih podviga u rijalitijima urednici shvatili kao šoumena i bukvalno su pokušali da ubiju izvođača, umetnika i muzičara u meni. Neću da dozvolim da čupam emisije gde je došlo 10 nebitnih likova, a vi znate koje su gledane emisije kod nas. Dokle više ja da pričam viceve i da pričam fazone?! Ja to radim 24 sata, u marketu i svugde.... Ali nisam ja bela mečka. Rekao sam svima da kad me zovu emisiju, u slučaju da se ne pušta moj spot, ne dolazim jer ja nisam zabavljač mase. Ako budem odlučio da postanem isključivo to, znaće se. Ja se bavim muzikom, imam pesme koje opisuju društvene probleme, vrlo dobro to radim, a mediji su me zadavili. Ne može više - kaže nam revoltirani Đus, a potom dodaje:

- Nema babe i dede u bivšoj Jugoslaviji koji ne znaju za mene. Ipak, ja to nisam želeo, želeo sam da mi pesma bude u prvom planu.