Magla bend
promo
Magla bend

promo

Magla bend, Foto: promo

Aranžman je uradio Željko Vasić, koji se uključio u emisiju Radija S,  Dan sa Natalijom. Rekao je da je veliki obožavalac Olivera Mandića i da  mu je bila čast i da ponovo radi za Zvezde pevaju zvezde i da napravi  nov aranžman za ovu pesmu.

Sve je snimljeno zaista brzo, pošto je Magla prvenstveno klupski bend,  u ozbiljnoj su kondiciji, nastupaju često, pa je i saradnja bila vrlo  brza i efikasna.

Pevač Magla benda, Vladan kaže: 'Kad god nešto uradimo, uvek  analiziramo sa našim velikim timom šta je moglo bolje i šta bismo mogli  drugačije da uradimo, ali ovog puta, pesmom Smejem se a plakao bih, smo  svi apsolutno zadovoljni i niko nema zamerku. Nadamo se da će to biti i  slučaj sa publikom.'

Magla bend

promo

Magla bend, Foto: promo

Iz dosadašnjih obrada u projektu Radija S – Zvezde pevaju zvezde,  najviše im se dopadaju Željko Vasić i Marija Šerifović, a da nisu ovu  pesmu obradili za Zvezde pevaju zvezde 3, bilo bi nešto od Čole ili  Dugmeta, a pevač Vladan je uz smeh rekao: 'Ne smem da kažem, malo je  bezobrazna. Ja bih od Olivera izabrao Nisam kres'o šest meseci, ali  moram da objasnim – nije autobiografska!'

Pesmu Smejem se a plakao bih su već redovno svirali do sad. Posebno će  od ovog trenutka nastaviti sa novim aranžmanom Željka Vasića i to će  svirati zajedno uz njihov hit Samo se noćas pojavi.

U nastavku poslušajte kako zvuči nova-stara pesma.