Aca Lukas
Goran Srdanov
Aca Lukas

Goran Srdanov

Aca Lukas, Foto: Goran Srdanov

On je nakon incidenta odleteo u Cirih, a kada se vratio nastavio je sa skandalima.

Dan nakon što je prebio suprugu Sonju, Aca Lukas je prostački izvređao novinarku "Kurira", što su najstrože osudila novinarska udruženja.

Gordana Šaulić

Rajko Ristić

Šta mu je Goca skrivila? , Foto: Rajko Ristić

Ne čudi nas što je svoju sada bivšu suprugu Sonju nazvao dr*ljom, ali se postavlja pitanje šta mu je skrivila supruga Šabana Šaulića Gordana, pa ju je nazvao idiotom.
 
Skandalozno ponašanje i uličarski rečnik čoveka koji važi za jednog od idola mladih naišli su na osudu velikog dela javnosti i novinarskih udruženja.  

Komentari (5)

BM

05.09.2017 10:02

A sto trcite za njim i trazite intrvju kad je takav kakvim ste ga opisali . Ima covek svoje probleme a vi cackate po njima i ocete da on bude fini . A dali biste vi bili da vam ceprkaju po zivotu .

Advokat

05.09.2017 12:47

Pod pritiskom NVO Autonomni ženski centar, Vesne Stanojevic, ljudi se osudjuju na zatvor bez dokaza, samo na osnovu optužbe žene koja ga je prijavila, nezavisno od toga, da li je to istina ili laž.

Kostta

05.09.2017 16:07

@Advokat - Ova nakarada od zakona je mnoge nevine ljude oterala u zatvor. Policajci i kad vide da je nameštaljka moraju prijavljenog da teraju u zatvor. Ne čudi me ovakva reakcija Ace Lukasa na nepravdu.

"Mali je ovo grad"...

05.09.2017 22:30

@Advokat - Jes', sve nevin do nevinog. Jaaadaan ooon, onako fiiin čovek, a zadesi ga takva nepravda. Šmrc.. I, šta kažete, ne valja ovaj sad zakon, bio bolji pre? Mislim ono kad su mogle "muškarčine" da mlate žene do mile volje, samo bilo bitno da to ne rade baaaš pred policijom. (Nego jbg da se zaustave minut pre eeeventualne njihove interv. a bogami i da ne nastave bar 10 min. posle, pa nije policija šala, ha.) Ma sigurno bilo bolje, čuj gluposti da se država meša u privatne stvari i porodične "svađice".

secko

05.09.2017 14:33

Pazi sad mu nevalja ni Sabanova zena covek je lud!