Lepa Lukić
PrntScrn/MagazinIN
Lepa Lukić

PrntScrn/MagazinIN

Lepa Lukić, Foto: PrntScrn/MagazinIN

Pevačica Lepa Lukić važi za jednu od najinteresantnijih na našoj estradi, jer bi po onome što je prošla mogla da se napiše knjiga. Ona ne staje i nema nameru, a kako je sad priznala, otvorena je i za novu ljubav.

- Može biti siromah, budžovane nikada nisam volela, ali sam volela lepe. Važno je da je običan čovek, ne sa javne scene. Pa mogla bih da se zaljubim u čoveka koji je duhovit, volim duhovite ljude. Ali samo da se zaljubim, drugo da ne postoji. Meni se i dan danas udvaraju i to mlađi, čak do 10 godina mlađi. I još kažu da me ne bi dali ni za jednu mlađu, al' ja im ništa ne verujem - kaže Lepa i dodaje:

- Svaki je bio mlađi od mene, oni me i jure. Moje godište mi ne prilazi uopšte, nikad se nisam ni družila sa mojim godištem. Nije da sam ja njima rekla da dođu, jer su mlađi, oni me jure - ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Lepa Lukić

E-stock

Lepa Lukić, Foto: E-stock

Komentari (2)

Ile

19.04.2021 01:06

Tako je Lepa,kako moze Ceca kako Dara bubamara da placaju mlade da bude sa njima vala I ti mozes nisu one ni lapse ni zgodnije od tebe.

vlastimirjovanovic

19.04.2021 11:37

pitam se samo ...dali ljudi u tim godinama imaju jos koji promil HORMONA pa u poznim godinama razmisljaju o nekakvom seksualnom zivotu....mozda i nije lpse u koliko ih pribor za SEKS jos sluzi i mogu da ih pronadzu u gacama