Darko Lazić
Alo!/Dejan Briza
Darko Lazić

Alo!/Dejan Briza

Darko Lazić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Kako javlja naš izvor, Darko je i pored sve nesreće koja ga je zadesila, najveseliji u svojoj bolničkoj sobi u kojoj boravi sa nekoliko pacijenata, zbija šale i zabavlja sve prisutne.

Pročitajte još:

Lazić je već tražio i da jede, a kada mu je lekar doneo supu s obzirom da Lazić trenutno mora da bude na strogoj dijeti, Darko se prenerazio i zatražio ćevape.

Podsetimo, pevaču je 25. oktobra operacijom izvađena slezina, čime su lekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje. 

 

Komentari (4)

nada

01.11.2018 15:04

Kako to a sada govori ? Najveseliji ? Zbija sale? Sledeca vest - ustao je !

goga

01.11.2018 18:38

Duboko verujem u njegov oporavak uz božiju pomoć naravno ,bravo dare care ,kakva supa ,daj ćevape ,super ,želim ti da što pre napustiš bolnicu ,živ i zdrav bio.

boba

01.11.2018 20:21

Od srca zelim sve najbolje u zivotu Darku i brz oporavak,ali prvi put cujem da doktori dele rucak u bolnici i koji je to Vas izvor za informacije,dok nevidim u tekstu ime i prezime izvora informacija nista ne verujem.Sto ne znaci da mi nije drago da cujem da je Darko dobro.

Ines

02.11.2018 11:28

??? Joooj znam kako je to. U bolnici covek izgladni ako ne jede par dana. Ja sam posle jedne moje operacije izvoljevala od porodice pečenu jaretinu ili jagnjetinu ☺ jer tada u bolnici nisu imali novca da pacijente hrane mesom, vec sojom..