Kristijan Golubović
Shutterstock/Rajko Ristić
Kristijan Golubović

Shutterstock/Rajko Ristić

 Foto: Shutterstock/Rajko Ristić

On se oglasio na Fejsbuku i odgovorio na optužbe, objasnivši da je sve počelo kada je imao koksaki virus i kada je upoznao pojedino medicinsko osoblje, s kojim se, kako kaže, ovog puta samo slikao i nije od njih tražio vezu.

Kristijan Golubović

Printscreen

 Foto: Printscreen

- Ovaj put je najgore. Kada iz najnormalnijih i osnovnih ljudskih potreba, sa legalno overenim uputom u specijalističku bolnicu, povedete oca svog dobrog i velikog prijatelja sa dalekog juga Srbije uz prisustvo jako brižne ćerke i sina (a ne nekih mafijaša) našli su se najogavniji hejteri klevetaši da izvrnu priču o jednom običnom slučaju humanog spasavanja zdravlja, čak i života (baš u ovom slučaju) i serviraju narodu kojekakve gnusne laži koje nemaju nikakve veze sa istinom, te kažu: "Kristijan je preko veze ubacio nekog svog i time ponizio druge pacijente koji su pošteno čekali na svoj red za prijem i pregled kod lekara!". Au bogati? Do juče narko diler i robijaš ima toliki legitimitet da dobije toliku privilegiju i "ubacuje svoje ljude" u tu bolnicu s tim da navedenog doktora niti zna, niti poznaje, pa narode pitam vas da li je to moguće? - započeo je Golubović opširno 

- U mom slučaju i kada činim najhumanija dela za ljude ili životinje - a to je, složićete se, spasavanje njihovog zdravlja i života, uvek se aktiviraju neki zlonamerni maloumnici da zlom i lažima unakarade tako veliku i važnu stvar, obavezu svakog iole normalnog čoveka. Pa u ovom slučaju vidno mešaju i politiku, kako bi preko strašnog kriminalca (mene) blatili svoje političke neistomišljenike? Dokle ide gad u svojim gnusnim izmišljotinama, kada mu ni ljudski život rođenih osoba nije važna da postigne, minimalne, nazovimo ih, političke poene? Sačuvaj me ti bože! - pita se Kristijan, a potom objašnjava šta se zaista desilo:

Kristijan Golubović

Printscreen

 Foto: Printscreen

- Da tačno je ovo. Nespavajući celu noć, jako zabrinut za život oca svog dobrog prijatelja sam odlučio da ga lično dovedem u najbolju kliniku za vaskularne bolesti sa uputom koji je legitimnim putem izdat iz opšte bolnice sa juga Srbije. Prošavši sve obavezne procedure ispred same bolnice u koju nisam mogao kao civil da uđem nikako, zamolio sam obezbeđenje klinike da nam posude invalidska kolica jer se čovek osećao jako loše i nije mogao da se kreće pomoću štaka. Njegova brižna ćerka je priložila svu potrebnu dokumentaciju o hitnom prijemu pacijenta kome je život u velikoj opasnosti. Tokom kraćeg pregleda i duže procedure hitnog prijema u bolnicu, ja sam sreo mnoge lekare i medicinsko osoblje koje sam davno sreo u klinici za vaskularne bolesti "Ostrog" u kojoj sam se lečio 2004/5 od koksaki virusa. Sa nekim od njih sam se slikao i pozdravio, a dotičnog doktora ne poznajem (sem iz priča sa televizije). Dakle, potpuna neistina je da sam ja nekoga svoga, preko nekoga moga ubacio preko reda u kliniku. Zato hejteri, zlonamernici, retardirane osobe, skinite mi se više sa grbače i ne mešajte ljude koje ne poznajem u vaše političke igrice, da se ne bih ozbiljno naljutio na nekog od vas - podvukao je i zapretio Golubović.

 

Komentari (1)

šane

23.05.2020 11:39

pa zar ovaj Čovek nekom da se ispoveda deli savete i mišljenja...