Zoran Pajić
printscreen
Zoran Pajić

printscreen

Foto: printscreen

Popularni glumac iz serije “Istine i laži” omiljen je među komšijama, a vole ga svi - od onih najstarijih, pa sve do najmlađih.

Zoran Pajić živi u centru Beograda, tik do nekoliko ministarstava, te u njegovom kraju uglavnom možete sresti slučajne prolaznike i poslovne ljude, a retko kad starosedeoce. Međutim, kada naiđete na komšiju popularnog glumca i pitate ga za Pajića, odmah razvuče širok osmeh od uva do uva.

Radnica u obližnjoj trafici, koja se nalazi tik do ulaza u zgradu u kojoj Zoran živi, kaže da glumac gotovo svakodnevno dolazi kod nje. Ipak, ne zadržava se mnogo, već je samo u prolazu. Ovih dana Zoran vodi veoma užurban život, budući da radi na nekoliko projekata. Osim što snima, Zoran zajedno sa koleginicom Janom Ilić Milić drži školu glume za decu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zoran Pajic Official (@orangezo) on Dec 19, 2019 at 12:36pm PST

- Naravno da ga viđamo, baš često dolazi. Ljubazan je i prijatan, uopšte ne glumi zvezdu, uprkos tome što ga svi vole. Uvek kada dođe, ili samo prođe, ljubazno se javi, pozdravimo se i onda on stane nešto da kupi. Kupuje sve što mu preporučim, a uvek mu nešto preporučim sa akcije. Evo na primer, kupuje čokoladice i baterije, to je baš pre neki dan uzeo - kaže prodavačica sa kioska.

Zoran Pajić

Instagram

 Foto: Instagram

Otkriva nam i šta je to što nju najviše interesuje u vezi sa glumcem, pa ga otvoreno i pita.

- Koleginica i ja ga stalno pitamo da li ima devojku i kada će da se ženi. Kaže da je zaljubljen, ali ja ga nisam videla sa devojkom. Uvek dolazi sam. Kada ga ispitujemo za ženidbu, ne ljuti se, već se samo smeje i kaže da sada nema vremena baš mnogo za ženidbu. Zanimljiv je dečko i baš ga volimo. Često voli da šeta, takođe, viđam ga u kraju - kaže dalje komšinica.

Stariji čovek koji je izašao iz zgrade pored kaže nam da Zorana gotovo uvek ispituje za seriju “Istine i laži”.

- Pitam ga najviše oko serije, stane i hoće o svemu da priča, ali nikad nije želeo da mi otkrije šta će se dalje dešavati, kaže da gledam do kraja. I uvek gledam, pa posle pričamo o seriji. Kulturan je i fin momak, baš imam samo reči hvale za njega - kaže komšija Zorana Pajića.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zoran Pajic Official (@orangezo) on Oct 9, 2019 at 12:50pm PDT

Komšinica Ivana priznaje da joj je mnogo zgodniji uživo nego na televizijskim ekranima.

- Vidi se da je smršao, mnogo je zgodniji uživo nego na televiziji. Mlad je on da bi imao višak kilograma, ovako mu je mnogo lepše. Kada ga sledeći put vidim, to ću i da mu kažem, sigurno će mu biti drago. Pa kojem muškarcu ne bi bilo drago da čuje iskren kompliment. Ne izmišljam, stvarno je mnogo zgodan - ističe Ivana.