Nikolija Jovanović
PrntScrn
Nikolija Jovanović

PrntScrn

Nikolija Jovanović, Foto: PrntScrn

Čim smo kročili u malu ulicu u blizini Hrama Svetog Save, nismo mogli da ostanemo neprimećeni, pa nam je prišao jedan od Nikolijinih i Reljinih komšija. Kada smo mu rekli zašto smo tu, on nam je kazao da poznaje popularni par i da ih često viđa u komšiluku.

- Pa ja ih poznajem i često ih viđam u prolazu. Nikolija i Relja žive prekoputa mene. To su divna deca, ništa ružno nemam da kažem za njih. Imaju devojčicu kojoj su posvećeni i prema kojoj su brižni, ali u poslednje vreme više sam viđao Relju sa ćerkom nego Nikoliju. Kažu komšije da je u drugom stanju i da retko izlazi iz stana. To je razumljivo, budući da i dalje vlada korona i da mora da se pazi - kaže prvi komšija popularnog para, koji nije želeo da se fotografiše.

Da u Reljinoj i Nikolijinoj ulici žive predusetljivi i ljubazni ljudi, posvedočio nam je i Branimir, koji nam se obratio kroz otvoreni prozor svoga stana i pitao kako može da nam pomogne.

Nikolija Jovanović i Relja Popović

Fejsbuk/Nikolija.Official

Nikolija Jovanović i Relja Popović, Foto: Fejsbuk/Nikolija.Official

- Zanimaju vas Nikolija i Relja? Naravno da ih poznajem i sve najlepše mogu da kažem o njima. Znam da bi ljudi najviše voleli da pročitaju nešto negativno o njima, a istina je da nikada nisu napravili nijedan incident. Divni mladi ljudi, divni roditelji. Doduše, ne znam kakvi su muzičari, budući da ih ne slušam jer sam roker u duši - rekao nam je Branimir, dok je njegova komšinica Svetlana je bila raspoloženija da nam otkrije još detalja.

- Čula sam da je Nikolija ponovo trudna. Baš mi je drago zbog njih što će dobiti još jedno dete. Baš su fin par, lepo su vaspitani i uredno se jave kad god ih sretnem. U poslednje vreme viđam samo Relju sa detetom, verovatno jer je Nikolija trudna i treba da se pazi. Doskoro su vodili ćerku Reu u igraonicu koja je blizu njihovog stana, a tokom mnogih dana ih je i baka Vesna menjala. Vesna uživa kada je sa unukom i verujem da se ona najviše raduje prinovi - rekla nam je Svetlana, koja nam je pokazala dečji park u koji popularni par izvodi svoju ćerku, a gde smo sreli komšinicu Mirelu.

- Nikolija i Relja su divni roditelji i kada god se sretnemo u parku, lepo se jave. Vidi se da oboje puno vremena provode sa njom i da se trude da je lepo vaspitaju. Imam samo lepe reči da kažem za njih - poručila nam je Mirela.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Komsija

21.03.2021 09:02

Komsije Vam srusile sneska. Ocekivali ste ogovaranje kad ono moša ???