Dragan Kojić Keba
Alo!/Rajko Ristić
Dragan Kojić Keba

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Ne znam ni da li on sada dolazi, mada sam čuo od jedne komšinice da je bio nedavno. Ja sam ga video prošle godine na leto. Tad mu je auto bio parkiran ovde ispred, a on je bio kod ulaznih vrata. Podigao je ruku i javio mi se. Uvek je on bio ljubazan, nije zaboravio svoj kraj i komšije. Što se toga tiče, ništa loše ne mogu da kažem. On je sa porodicom ovde živeo ranije, osamdesetih godina, mislim da mu je i ćerka Nataša rođena ovde. Kasnije su se preselili u Beograd, ali su u početku češće dolazili. Sad valjda imaju i više obaveza, pa ne mogu da dođu, a i u kući više ne živi Kebina majka, već su tu samo podstanari, ljudi koji održavaju kuću. Barem je malo sređeniju, doskoro je sve bilo zapušteno, trava velika da nije moglo da se priđe - kaže komšija, ne želeći da se fotografiše.

Dragan Kojić Keba

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

On tvrdi da Severina nikada nije kročila u Kebinu kući kuću u Loznici.

- Ima nekoliko godina kako je Dragan odveo majku, kažu da je u Beogradu kod njega. Nisam ga nikada pitao za to. Što se Severine tiče, ona u ovu kuću nije dolazila sigurno, iako je tokom prvih nekoliko godina njenog braka sa Igorom kuća bila bez podstanara, a i sada su izdate samo dve ili tri prostorije, dok ostatak zvrji prazan. I Keba dolazi samo da obiđe kuću, kratko se zadrži - priča Zoran.

Keba dolazi, ali ne tako često kao ranije.

- Dolazi on ponekad, viđali smo ga, ali nije to kao pre. Dok mu je majka živela u toj kući, češće je dolazio. Vidite da kuća propada, ništa se ne ulaže godinama. Otkako je sagrađena, tako sve stoji, ni ograde nikad nije bilo. A Severinu mi nikad ovde nismo videli, ni Igora nismo videli godinama, a dolazio je ranije sa Kebom kad je bio dete - kaže komšija.

- Dobar je Keba. Znam ga. Njemu je mama živela ovde. Nije dolazio ni on, prošle godine imao je koncert, ali su svi spavali u hotelu u Banji Koviljači. Ma šta da vam kažem, vole ga ovde, nije on nikom ništa nažao učinio - ispričala je pevačeva komšinica za Puls.

Keba

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube