ALO SAZNAJE Karleuša prelomila i ostavlja Duška: Jelena i Ognjen ponovo zajedno?!

Oboje se sada pretvaraju da se mrze, ratuju preko advokata, ali kada se budu smirili, shvatiće da im ništa ne preostaje osim da se pomire, kaže on

Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša
Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša, Foto: Dejan Briza/Alo!

Drama Jelene Karleuše i njenog bivšeg ljubavnika Ognjena Vranješa se nastavila, ali na sudu. Naime, nakon što je propao poslednji pokušaj sudskog mirenja, nekadašnji ljubavnici će morati da se sretnu na glavnom pretresu 4. jula, a astrolog Dušan Veličković otkrio je za VIP kako će izgledati njihov prvi susret nakon porno-skandala, da li će doći do svađe, ali i ko će pobediti u ovom sporu. OVDE pogledajte kakvu poruku je Karleuša preko advokata prenela Vranješu!

- U njihovom sudskom sporu neće biti pobednika. Vranješ je Karleušu namerno tužio kako bi mogao da je vidi, a ona je namerno izbegavala odlazak na sud jer je htela da ga isprovocira i da pripremi teren kako bi njihov prvi susret bio što intenzivniji. Takođe, Karleuša na sve načine pokušava da spasi brak, ali Tošić je odavno stavio tačku na njihov odnos i pitanje je dana kada će se Duško i Jelena razvesti - kaže Veličković i otkriva šta će se dešavati sa pevačicom nakon razvoda. Pogledajte OVDE kako je izgledalo Karleušino školovanje, preživela je pakao!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: E stock

Pročitajte još

- Najbolji period Karleuši dolazi početkom leta, odnosno kada joj Jupiter uđe u znak Strelca. Tada će joj zvezde biti naklonjene, a jedan stranac će na sve načine pokušati da je osvoji. Međutim, Jelena neće uploviti u vezu sa njim zbog Vranješa. Između njih postoji ludačka emotivna povezanost i to ni jedno ni drugo ne mogu da poreknu. Vranješ se rastao od supruge, a kada se Karleuša bude razvela, ništa ih neće sprečiti da nastave ljubavnu vezu - otkriva Veličković u razgovoru za naš list i dodaje da su pevačica i fudbaler savršen spoj. Karleuša se ponovo nije pojavila na suđenju sa Vranješom, ono što joj sledi je...

- Osim velike ljubavi, Jelenu i Vranješa povezuje i energija. Oboje se sada pretvaraju da se mrze, ali ne mogu preko noći da ugase emocije. Jelenu je strah da se razvede jer se plaši šta će joj reći ćerke, a plaši se i da će ostati bez finansijske sigurnosti koju joj je davao Duško. Međutim, spremna je da ostavi sve zbog ljubavi koju oseća prema Vranješu. Oni sada ratuju preko advokata, ali kada se smire i shvate da im ništa ne preostaje osim da se pomire, uživaće u ljubavi i više neće morati da se kriju. Njihova veza je mnogo više od golih fotografija i pornića, to je ljubav koja se dešava samo jednom u životu - tvrdi astrolog i dodaje:

Jelena Karleuša, Vranješ
Jelena Karleuša, Vranješ, Foto: Epa, Nenad Vujanović

- Iako će pevačica i mladi fudbaler završiti zajedno, to neće biti ljubav do kraja života. Jelenina priroda je nemirna i ne drži je mesto. Ona se prvi put udala zbog novca, drugi put zato što je Duško dobar momak, a neće dugo izdržati pored Ognjena. Ali dok bude trajalo, biće veoma srećna. Od jula 2019. njoj će sve krenuti nabolje, pa tako i ljubav sa Ognjenom. Na kraju, neće biti ništa od tužbe koju je Vranješ podneo protiv Karleuše - rekao je Veličković za VIP. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi