POSLE OVOG JE PRESTALA DA PEVA Isplivao do sada neviđen snimak Jelene Marjanović! (VIDEO)

Dogodila joj se porodična tragedija

Jelena Marjanović
Foto: Privatna arhiva

Isplivao do sada neviđeni snimak ubijene pevačice Granda, Jelena Marjanović.

Iako je nije među nama već četiri godine, njeni fanovi ne dopuštaju da ova talentovana pevačica padne u zaborav. Svako malo se na njenom oficijalnom jutjub kanalu pojavi neki video koji do sada nije viđen.

Jelena Marjanović
Foto: Privatna arhiva

Juče je postavljen jedan od plejbekova koji je nastao pre sedamnaest godina kada je tada osamnaestogodišnja Jeca Krsmanović izdala svoj drugi album za Grand produkciju. Na njemu možemo videti preslatku mršavicu sa kosom preko leđa. Pevala je svoj hit ''Ćao mali'' rame uz rame sa Stojom Novaković, Indirom Radić, Zoricom Marković, Natašom Đorđević i Suzanom Jovanović. Ovaj video ide u prilog tome da je Jeca bila maher za dobru atmosferu.

Insta
Foto: YouTube/Printscreen

Njene kolege bile su na nogama sve vreme dok je ona pevala. Igrali su i smejali se, dočekujući zajedno Novu 2003. godinu. Jeca je nakon ovog snimka doživela porodičnu tragediju. Otac joj je preminuo od kancera. Prestala je da peva. Kako je i sama rekla, njen glas je umro zajedno sa njenim ocem. Pogledajte kako je Jelena Marjanović, tada Krsmanović izgledala u kada su je poredili sa Cecom Ražnatović i predviđali joj zlatnu karijeru.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi