Lav Pajkić
Twitter / PajkicLav
Lav Pajkić

Twitter / PajkicLav

Lav Pajkić, Foto: Twitter / PajkicLav

Odavno je poznato da Trilaterala deluje u Srbiji i da u njoj održava svoje sastanke, a sada se donosi priča o najmlađem članu Trilateralne komisije u Evropi, a neki tvrde i u svetu i koji je nekrunisani vođa svetske vlade u Srbiji. To je Lav Grigorije Pajkić!

Kako se saznaje iz dobro obaveštenih izvora bliskih ogranku ove organizacije, u „Trilateralu Srbije“ pre nešto više od mesec dana „primljen“ je sin čuvene srpske književnice Isidore Bjelice i profesora Nebojše Pajkića Lav Grigorije Pajkić i koji je odmah postao jedan od šefova ogranka „svetske vlade iz senke“ u Srbiji!

"Lav je kao mlad i perspektivan primljen u Trilateralu i odmah je postao deo njenog da ga tako nazovem rukovodstva. Sa svojom 21. godinom postao je najmlađi član ove organizacije u Evropi i svetu. Pred njim je svetla budućnost", kaže izvor.

Lav je rođen 1995. godine i bio je aktivan u jednoj od poslaničkih grupa u raspuštenom (ali još uvek tehnički aktivnom) poslaničkom klubu SNS-a u Skupštini Srbije.

Lav je izvršni direktor Naučne televizije, menadžer u Centru za strateške projekte za čije potrebe je već obavljao neke od projekata u UN u Njujorku.

Da Lava interesuje politika i sve čari i mane koje ona nosi potvrdio je kada se učlanio u SNP.

 

"Kada sam video da se osnovala jedna nova stranka, sa novom idejom, želeo sam da se okušam. Mlad sam, mlada je stranka, tu sam se najviše našao", rekao je on kada je potpisao pristupnicu i istakao da su ga roditelji podržali u ovoj ideji.

"Mene konkretno interesuje omladinska politika, da negde, na neki najbolji način pomažem omladini, da se borim za prava mladih", rekao je tada mladi Pajkić i dodao: "Destinacije koje mene trenutno intresuju su Rusija i Srbija. Postoje omladinski forumi koji se tamo posećuju, naša stranka ima saradnju sa "Jedinstvenom Rusijom" strankom koja je na vlasti, imamo sjajne odnose, učimo jedni druge. Čast mi je što sam se našao među najvećim omladinskim liderima na svetu.

Komentari (7)

aleksa

14.03.2016 20:06

hahaha bahato ,putovanja ,USA a ovamo kukanje za pare za mamu ..Ko koga ovde zajebava ....

revon

15.03.2016 05:40

@aleksa - Mlad i neobrazovan. Idealan za manipulacije.

Maki

14.03.2016 20:23

I ko je "preporučio" mladog Lava, deda Dimitrije-mason ili tata Nebojša-rotarijanac? A mama se čudesno oporavila... Sve je vrlo čudno, baš...

boki

14.03.2016 21:11

I tako on rece kada pristupi SNP-u Nebojsa Popovic napravi od njega perspektivnog omladinca,koji brze bolje pobeze u SNS...To Lave sve... ih u zdrav razum

draga Isidora

14.03.2016 21:15

da si ziva i zdrava, ali posle ovih vesti sve mi postaje BLJAK

Greska

15.03.2016 00:01

Daleko ces dogurati u stranci za Rusiju. Hahhahaa.

Miki

15.03.2016 00:14

A da ga nije preporucila ministarka Zorana koja je istaknuti clan srpaske trilaterale (east west bridge). Mi na ovim prostorima dobro znamo ulogu trilaterale 90tih na prostoru SFRJ tako da mladi gospodin nema cime da se ponosi.