Anica Milenković
Instagram
Anica Milenković, Foto: Instagram

Pevačica Anica Milenković, folk zvezda devedesetih godina, uspela je za šest meseci da smrša 52 kilograma.

Milenkovićeva je uspela da osvoji publiku sa samo 13 godina hitom "Na lančiću ime tvoje", a na vrhuncu karijele je odlučila da se preselu u Ameriku i nabacila je čak 115 kilograma.

- U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je iamo godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se godim - priča Anica.

Kada se Filip oporavio i počeo da čuje i govori, pevačica se posvetila sebi. Za šest meseci je uspela da promeni život i vrati mladalačku liniju.

- Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod lekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera Klaudije Addemi. Rekla sam sebi: "Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom". Tada je počeo da mi se menja izgled, ali i život, Sa njenom ishranom sam za kratko vreme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma u udem ja tom cilju - objašnjava Milenkovićeva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ????? ?????????? (@anica_milenkovic_official)

- Naučila me je šta je potrebno njenom organizmu. Nisam razmišljala šta ću da jedem jer mi je ona pravila jelovnik. Prva dva meseca mi nije dozboljavala da vezbam jer sam bila teška - ispričala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ????? ?????????? (@anica_milenkovic_official)

Foklerka je priznala da joj je ispočetka bilo teško i da je razmišljala da odustane.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ????? ?????????? (@anica_milenkovic_official)

- Nisam mogla bez hleba i slatkog, ali posle prvih sedam dana nisam više imala problem. Najgora su prva tri dana novog režima. Htela sam da odustanem, ali je Klaudija stalno bila uz mene, nije mi dozvoljavala. Kada sam posle tri dana videla koliko sam se osećala dobro i primetila da više nisam naduta i namam glavobolje, nisam ni pomišljala da odustanem. Kada se danas pogledam u ogledalo, vidim zdravu ženu lepog izgleda i zam da više neću dozvoliti da se to promeni - jasno je poručila Milenkovićeva.

Ako želite da sledite njen primer, onda pogledajte jelovnik kog se ona pridržavala.

OVO JEDE ANICA MILENKOVIĆ

Doručak: Omlet ili dvopek sa marmeladom, a ponekad ovsene pahuljice.

Ručak: Uglavnom jedem mesoo i salate. Na primer ribu, teletunu ili morske plodove sa povrćem.

Večera: Supa, retko sendvič.

TRIK SAVET: Trudite se da svakodnevno imate kardiovežbe ili bar tri puta sedmično.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: