PRESEKLA Evo šta će Karleuša uraditi sa kućom pokojne Divne: Ćerka donela odluku!

Nije joj ni malo lako

Divna Karleuša
Divna Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša pala je u očaj nakon smrti majke i gotovo da je neutešna nakon ovog strašnog gubitka.

Samo dva dana nakon sahrane pop diva poverila se prijateljima da njeno srce ne bi izdržalo da uđe u prostoriju u kojoj je Divna umrla, pa ih je obavestila da će odmah nakon ostavinske rasprave Divninu kuću prodati.

"Prijatelji su došli kod Jelene i pitali je šta da rade sa Divninim ličnim stvarima, koje moraju da se iznesu iz kuće nakon tragičnog gubitka. Ona im je rekla da ništa ne diraju dok ne prođe ostavinska rasprava, na kojoj će biti odlučeno kome će pripasti mamina imovina. Kako Divna nema nikog osim Jelene, logično je da će ona sve naslediti, pa je sada pitanje samo pravne formalnosti kada će se to i desiti", govori dobro obavešten izvor za Srpski Telegraf i kaže da se Jelena ne usuđuje da kroči u Divninu kuću sada kada je više nema.

Jelena Karleuša
Foto: E-Stock/Mirko Rodić

"Jelena je toliko očajna da i ne pomišlja da uđe u tu kuću. Njeno srce ne bi podnelo da uđe u sobu u kojoj je njena majka izdahnula. Za nju ta adresa više ne postoji. Najboljem prijatelju je rekla: "Umrla bih onog trenutka kada bih ušla u kuću." Jedino što je zamolila prijatelje jeste da joj donesu uramljene slike koje je Divna držala u dnevnoj sobi", završava priču izvor.

Kako se dalje saznaje, Jelena je van sebe od bola nakon gubitka majke. Odbija hranu i gotovo da ne spava. Bližnji su već mnogo zabrinuti za nju jer ne vide način kako da joj pomognu da se malo trgne i pokuša da nastavi život.

Podsećanja radi, Divna Karleuša izgubila je bitku sa opakom bolešću 3. marta u svojoj kući. Jelena je za smrt majke saznala po povratku sa nastupa iz Austrije i od tog momenta je neutešna. Divna je na večni počinak ispraćena 6. marta, kada je sahranjena na novom Bežanijskom groblju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi