PEVAČICA OPET OSVAJA SRPSKU ESTRADU Sa 16 godina ostala bez roditelja, brak joj pukao pre godišnjice, a sada se Snežana vratila - i izgleda bolje nego ikad!

Težak život joj nije ukrao snove!

Ekstra Nena
Foto: YouTube/printscreen

Ekstra Nena ima tešku životnu priču, ali je uprkos svemu ostala nasmejana, pa u 60. godini života izgleda savršeno.

Pevačica koja je poslednja prestavljala Jugoslaviju na Evroviziji, prošle godine je učestvovala na "Beoviziji". Ipak, o njenom životu se malo zna, naročito u poslednje vreme jer se povukla iz estradnog života i posvetila ulozi profesorke na jednom privatnom univerzitetu. Njena života priča mnoge je ostavila bez daha.

Snežana Berić, Ekstra Nena
Foto: Printscreen Youtube

Snežana Berić, kako joj je pravo ime, sa 16 godina ostala je bez roditelja i potpuno preuzela brigu o sebi i sestri. Voli za sebe da kaže da je savremena Skarlet O'Hara. Silom (ne)prilika rano je postala samostalna žena. Tokom dana je bila student ekonomije, a uveče je pevala u hotelu "Taš".

O ljubavnom životu je retko govorila. Godine 2009. se udala za dr Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamenika direktora "Železnice Srbije". Venčali su se u romantičnom ambijentu jednog salaša, a čoveku svog života posvetila je pesmu "Samo takvog hoću".

Ekstra Nena, Snežana Berić
Foto: Printscreen Youtube

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - izjavila je tada Nena.

Nažalost taj brak nije potrajao, rastali su se pre proslave prve godišnjice.

- Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti - naglasila je Ekstra Nena u popularnoj TV emisiji.

Snežana Berić, Ekstra Nena
Foto: Printscreen

Ponovo je ostala bez porodice jer je, svekra i svekrvu doživljavala kao najbliži rod.

- Hvala bogu da su živi. Bez majke i oca sam ostala u šesnaestoj godini, pa su mi oni kao roditelji. I to je divno - govorila je tada.

Ekstra Nena
Foto: YouTube/printscreen

Eksta Nena se na vrata muzičke karijere, makar kada je javna scena u pitanju, vratila numerom koju je spremila za "Beoviziju", a nedavno je izdala svoj novi, dvanaesti po redu studijski album.

Pevačica izgleda bolje nego ikad, a godine joj, očito, ne mogu ništa:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi