Teodora Džehverović
Alo! / D. Rakočević
Teodora Džehverović

Alo! / D. Rakočević

 Foto: Alo! / D. Rakočević
Teodora Džehverović

Alo! / D. Rakočević

Foto: Alo! / D. Rakočević

Naime, pevačica je u jedno luksuzno letovalište na Crvenom moru otputovala upravo s njim, ali i sa bratom, njegovom verenicom i nekoliko drugarica, a energija i osmeh kojim pleni, uz savršeno oblikovano telo, dovoljni su da bude u centru pažnje gde god da se pojavi.
Džehverovićeva je dane na plaži i na bazenu koristila da se opusti sa novim dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem, razmenjujući nežnosti, što je uslikao i naš paparaco, koji se tada zatekao u istom hotelu.
Pevačica i košarkaš nisu se odvajali jedno od drugog, osim kada bi Teodorine drugarice poželele da provedu malo vremena s njom. Tada je Tea ostavljala Nina samog, ali ne predugo.

Teodora Džehverović

Alo! / D. Rakočević

Foto: Alo! / D. Rakočević

Upravo u takvoj situaciji ju je uslikao paparaco „Alo!“. Najpre je sa Ninom čitala poruke, postavljala fotografije na društvene mreže, malo se sunčala i razmenjivala nežnosti, a onda je povremeno uživala sa budućom snajkom i drugaricama na bazenu. 

Čini se da mlada pevačica i te kako uživa pored Čelebića, a kako je nedavno izjavila u jednom od svojih storija na Instagramu, veoma je zaljubljena i ne planira da prepusti svog novog dečka nekoj drugoj, znatiželjnoj devojci.

Teodora Džehverović

Alo! / D. Rakočević

 Foto: Alo! / D. Rakočević

Pročitajte još:

Fotografije iz Egipta možete pogledati u galeriji ispod:

Komentari (11)

Ana

28.08.2020 10:48

Lepota mala,kako je slatka

CJ

28.08.2020 11:14

Bravo za ljubav

Srdjan

28.08.2020 14:55

Ne znam kako da objasnim taj trend da narod ide na neko mesto da bi objavio fotografije i snimke odande. Ne idu tamo da bi uzivali, vec odu sa namerom da drugi vide gde su bili.

Menadžer

28.08.2020 14:58

Ma kako da ne bas slučajno se tamo nasao paparazz i bas u istom hotelu. Ne serite.Sve je rezija menadzerke Sandre. Marketing mora da se odradi po svaku cenu.

Pijano

28.08.2020 15:00

Ova svaki dan izbacuje slike na instagram a ima pogled kao da ce svakog trenutka s mosta da se baci. Boze me sacuvaj.

Rece

28.08.2020 15:05

Joj, joj ko te ne zna skupo bi te platio. Dobro radi na reklamiranju sebe. Postoji i opasnost da te ne raspakovanu vrate tamo gde su te i nasli jer ne zadovoljava navedeno. Poy

Monja

28.08.2020 15:07

Razmaknes zavese a iza njih samo losi glumci???

Ocevidac

28.08.2020 22:09

Sad menadzerka ne pravi problem, kao prosle god sto joj je pravila kad je bila u Turskoj sa Andjelom? A samo zato sto je fotografija dospela u javnost zamisli te? ne boji se sada da ce karijera biti u drugom planu zbog veze? Sad moze sve.. Izgleda da je samo veza sa Andjelom bila smetnja i velika pretnja pojedincima zarad njihovog licnog interesa. Bas se pitam zato? Al nema veze. Sve dodje na naplatu. I dzaba se trudite. Znate sta je sreca? Kad nikoga ne ubedjjete.

Aida

28.08.2020 22:10

Definitivno su teletabisi uradili od tebe sta su hteli

Sonja

28.08.2020 22:14

Jaoo smesna si devojko. Ljudi sto laju o sreci, zivotnom ispunjenu.... To se cuti, vidi u ocima, oseca srcem. O tome se ne kace slike i komentarise. Tacka, kraj.

Vila

29.08.2020 08:09

Ova je toliko vise odvratna sa njenim iznosenjem bljuvotina da je to strasno. Jel samo ona kao javna licnost ima decka? Sta? Ne razumem?Dosla je na nastup pijana kao dupe, obucena u jeftine krpe i izigrava kao neku urbanu zvezdu. Do zvezde imas da kasass jos znas koliko. Sve ovo je fujj. Naslov bi bolji bio smejem se da plakala ne bi.