Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

Vranješ se vraća na mesto zločina!

Ognjen Vranješ će se, po svemu sudeći, vrlo brzo vratiti u Atinu, gde je proveo dosta vremena sa Jelenom Karleušom. Naime, kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao, bosanski fudbaler koji se proslavio porno-aferom sa našom pevačicom razmatra dve ponude o povratku u Grčku. - I sama Jelena je u prepisci koja se pojavila u javnosti ponavljala koliko je bila srećna kada su zajedno i kada šetaju bosi. Oni su uživali u Atini, a Vranješ tamo ima i pozitivna profesionalna iskustva, tako da to možda bude odlučujući faktor u odluci gde će nastaviti karijeru. Uglavnom, kako se sada čini, Grčka je sigurica, samo da odluči da li Solun ili Atina - rekao je izvor za „Alo!“.

To je bila kap koja je prelila čašu. Malo je reći da ga je u tom trenutku obuzeo bes, pa je odmah pozvao Jelenu. Saopštio joj je da momentalno hoće razvod i da ga više ne zanimaju izgovori koje ona ima da mu ponudi.

Poručio joj je da ga više nikada javno ne spominje, a sam je odlučio da do razvoda, a i nakon toga, ne pominje Jelenu - ispričao je naš izvor.