DONEO TEŠKU ODLUKU! Darko Lazić razgovarao sa doktorima i dogovorio naredni korak!

Poznati pevač Darko Lazić je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta. Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Zdravstveno stanje pevača Darka Lazića se iz dana u dan popravlja, a lekarima koji su mu operisali nogu bilo je najvažnije da mu se primi strano telo, odnosno da organizam dobro reaguje na veštački kuk, koji je takođe operisan.

On je u poslednja dva-tri dana znatno raspoloženiji, pa je počeo da mnogo više da priča. Sa roditeljima i lekarima već sada priča o tome kako će mnogo više voditi računa o sebi.

Majka mu je jednom prilikom rekla: "Ovo ti je bila opomena, sam Bog te je spasao".

Darko Lazić je svestan da je sada najgore prošlo, lali da mu dug i naporan oporavak tek predstoji. Neraspoloženje koje je do sada vladalo kod njega oslabilo je i sada samo povremeno dobija sedative i blage lekove za umirenje, kako bi se njegovo telo brže oporavljalo.

Pevača svaki dan u bolnici obilaze otac i majka, Milan i Branka Lazić, kao i verenica Marina Gagić, a otkako se njegovo stanje znatno poboljšalo svi članovi njegove porodice su mnogo raspoloženiji. Više o njegovom stanju pročitajte OVDE.

Šta je Darko rekao kada se probudio iz kome, pročitajte OVDE.

 

 PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi