Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pročitajte još:

- Darko, sine, nemoj da mi umreš! Samo da mi budeš dobro, dete moje - rekla je kroz suze Branka Lazić, majka poznatog pevača Darka Lazića (47), kada je saznala da joj je sin u BMW Z4 sleteo s puta i prevrnuo se na krov.

Lazić je u ovom udesu zadobio teške povrede i nalazi se u veštačkoj komi u KBC Zemun, gde se bore za njegov život. Prema nezvaničnim informacijama, Darko je u alkoholisanom stanju vozio automobil svog prijatelja i to bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta pre šest godina.

- Pretpostavlja se da je Lazić, koji je najverovatnije bio pod dejstvom alkohola, desnom stranom vozila najpre skrenuo s puta i povukao volan ulevo, pa je sleteo na drugu stranu u njivu. Kad je točkovima dotakao oranicu, prevrnuo se na krov. On se kretao velikom brzinom, najmanje od 150 kilometara na sat - rekao je dobro obavešten izvor.

- Prvo je stigla policija, a ubrzo potom i Hitna pomoć. Automobil je toliko bio uništen da nisu mogli da ga izvade na vozačeva vrata, te je pevač iz kola izvučen preko mesta suvozača. On je hitno prebačen u zemunsku bolnicu, na odeljenje intenzivne nege. Sve vreme je pričao nepovezano. Ne znam kako je uopšte preživeo ovaj udes - kaže sagovornik.

 

Iz KBC Zemun su potvrdili da je pevač u teškom stanju i da je životno ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, operacija je prekinuta zbog unutrašnjeg krvarenja, a pevač se nalazi na aparatima za disanje i u veštačkoj komi.

- Sine moj, samo da mi preživiš - jaukala je majka Branka.

Kada je malo došla sebi rekla je kako se oseća.

- Veoma sam uplašena za život svog sina. Najvažnije mi je sada da on bude dobro, samo da mi je živ! - rekla je majka.

Darkov brat je nervozno šetao hodnicima i ponavljao kako je ovo strašna situacija i da pretpostavlja da je njegov brat zaspao za volanom i da je to uzrok nesreće.

Komentari (3)

nada

24.10.2018 09:26

Veoma je burno ziveo a ovo su posledice tog zivota - a bio je tako slatko dete kada je zapoceo takmicenje ! Njega je novac promenio !!!!!!!!!!!!!

Werko

24.10.2018 09:26

Nece da umre,pikanice bog cuva

goga

24.10.2018 16:21

Majko daće bog da preživi ,hoće majko ,bog je veliki.