SVAKI DAN IDE KOD LOGOPEDA Darko Lazić razgovarao sa PSIHIJATROM, evo šta je odlučeno!

Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajku, a potom iz KBC Zemun prebačen u banju u Mladenovcu gde se leči, a juče je prvi put napravio nekoliko koraka.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Darko je sve boljeg zdravstvenog stanja, maksimalno se trudi da ispoštuje sve savete lekara, vežba zajedno sa njima i sve to rezultiralo je činjenicom da je Darko nakon 47 dana prohodao, a više o tome pročitajte OVDE.

Tokom jučerašnjeg dana je obavljen i kontrolni pregled psihijatra. Naime, zbog traumatskih povreda koje je zadobio u saobraćajki, sa Darkom se gotovo svakodnevno obavljaju pregledi različite vrste.

Osim što je u petak u rad sa Darkom uključen i logoped, juče je pevač razgovarao i sa psihijatrom.

- Bilo je potrebno da se odradi kontrolni pregled psihijatra, nakon kojeg će biti jasno kakvo je psihičko stanje Darka Lazića. Nakon čitavog pregleda, kao i razgovora sa psihijatrom, zaključeno je da je njegovo stanje stabilno, a lekari su odlučili i porodici saopštili da nema nikakve potrebe za daljim praćenjem. Psihičko stanje je u redu i nema potrebe ni za kakvom terapijom - kaže izvor iz banje.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Aleksandar
  11/12/2018 - 13:52
  Ma kada ce u zatvor, ne kod logopeda, banju ili neku drugu instituciju za koju nema ni zdravstvenu knjižicu, pa sve plaćaju građani za alkoholičara i ostalo, ali se bojim da komentar nece biti pušten, jer bože moj, to je zvezda granda, a komentar nije podoban za rezimski list, vređa mu osećanja, a on moj novčanik.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi